Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagadt hájas pasiként hogyan tudnék vékony szexi csajokkal dugni? Az evésből nem engedek, mert imádok enni, de vékony szexi csajt akarok dugni.
Figyelt kérdés
2023. jún. 15. 20:17
21/44 anonim válasza:
Nem, csak van akinek kifinomultabb az ízlése és vonzódik a széphez és az egészséghez
Mert 30 kg súlyfelesleg aztán minden csak nem egészség és jövőkép
22/44 anonim válasza:
Én is szeretem a szépet és az egészséget. 55 kg vagyok mégsem vagyok egészséges na akkor mi van?
Ez csak felszínesség, de nem baj van ilyen is.
23/44 anonim válasza:
Annyira bírom hogyha valakinek fontos a jó külső és undorodik a 30 kg sulyfeleslegtol meg a csúnya arctol , sőt meg meg is engedhet magának egy helyes sportos pasit, akkor egyből felszínes 😂
24/44 anonim válasza:
Nem,az nem baj ha fontos a külső de abból már látszik hogy felszínes vagy ahogy írsz a nagyobb emberkről.
25/44 anonim válasza:
19. Tényleg felszínes ember vagy. Nekem is volt nagyobb darab pasim, nem a teste miatt szakítottunk, emberileg volt 0
26/44 anonim válasza:
21,23
Felszínes vagy, undorító. Lehet valaki 80kg-os férfiként is egészségtelen, sőt.. nem a súly az elsődleges probléma. Ha értenél bármihez is, tudnád.
27/44 anonim válasza:
Meg a felszinessegben is mi lenne az undorító te okos? 😂
28/44 anonim válasza:
Ha nem tudod a szónak a jeltésrt nyugodtan utána tudsz nézni, nem szégyen.
29/44 anonim válasza:
Jól van szivem, nézem is mit jelent a
“jeltésrt“ 😂😂
30/44 anonim válasza:
29
Juuuj rosszul írtam valamit.
Aki a helyesírással jön annak nincs érve 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!