Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a prosti nem nézett a szemembe orálkor, akkor csúnya vagyok?
Óvszer nélkül is szoppantott, mert kifizettem. Farkam szép és nagy. Viszont azt tudom csúnya férfi vagyok, a kutyának sem kellek. Utcán is ki szoktak nevetni lány bandák. Szüzességem ezzel a prostival vesztettem el 30 évesen.
Senki szemébe nem szokott nézni egy prosti, vagy tényleg csúnya vagyok?
Ilyen iskolás lány bandák buszmegállóban és állomásokon mindig kacagnak rajtam.
De nem ovisok, hanem középsulisok. Elég szomorú ez számomra és visszajegyzést is hallottam már, hogy milyen csúnya ember... elég kellemetlen helyzetek.
4#
Kerülöm az embereket, ahogy csak lehet mivel kis koromtól tudom csúnya vagyok, sajnos látom.
Volt már, hogy oda szóltak tényleg.
Prostinak is kiperkáltam nem kis összeget, minden extrával együtt és még a szemembe sem nézett orálkor 🤔
Annyi, hogy legalább nem szüzen halok meg.
Mit erdekel teged, hogy egy prosti szemedbe néz-e orál közben? :)
Egyébkent sem kenyelmes furulya közben belenezni a pasi szemébe, szó szerint nyaktörő mutatvány.
Nincs csúnya férfi! Nincs! Belmondó talán szép? Meg ez a Momoa basszus, döglenek érte, közben olyan, mint egy gázsprével lefújt bkv ellenőr! Nőként mondom. Aztán a Svarcenegger, bocsánat, biztos sch meg tz, ő se szép. Sorolhatnám. Al Pacino, sem, és a Stallone egyenesen torz arcú. Vannak szép ferfiak is, de mondom, csúnya nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!