Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok szabadulni a múlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szabadulni a múlt árnyaitól, mit tehetnék? Az exem sokat bántott, becsapott nem egyszer, a szemembehazudott. Csúnya ezt igy mondani, de ez van.

Figyelt kérdés
A mostani pasim tökre jófej, sokkal érettebb mint az exem volt, ez érthető is mivel ő most 26 lesz, az exem meg 22 volt, amikor szakitottunk. A lényeg, hogy mindent visszavonatkoztatok az exemre. Ha egy lányhaverjának megköszön egy kv-t, akkor már biztos őt szereti. Ha valakivel ismerősök lesznek facebook-on, akkor bizts hogy van valami (az exem más lányoknak irogatott.. ) Ha elmegy bulizni a haverokkal, akkor már biztos hogy a haverjai beleviszik vmibe (az exem legjobb haverja egy ..... nem is akarom mondani hogy mi volt, semmire se becsülte a nőket, járt a szája állandóan, hogy ő kivelt, mit mikot hogyan, az exem meg persze mind bevette... még azt is mondta neki, hogy miért nem dob engem, nem vagyok elég jó szerinte mert neki nem jöttem be... ) hogy tudnék ezektől a negativ dolgoktól, emlékektől és feltételezésektől megszabadulni?
2012. márc. 12. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy csinálod. Vedd észre, amikor túlzásokba esel és uralkodj magadon. Sok idő és megbízható társ kell ezeknek a reflexeknek a leküzdéséhez.
2012. márc. 12. 00:25
 2/7 Senki Alfonz ***** válasza:
100%

Azt megtudom mondani, hogy mit tegyél, de hogy hogyan azt nem, annak benned kell lezajlania.

Elöször szabadulj meg végre az exedtöl (lélekben). Egy kapcsolat nem akkor ér véget amikor gyülölni kezded azt akit addig szerettél, hanem akkor amikor semlegessé válik a számodra.

Fogadd el azt a tényt hogy vannak olyan fiuk akik önmagadért tudnak szeretni nem azért mert szép/okos/jó az ágyban/gazdag/stb. vagy , mert mindig van mindenkinél jobb de egy igazi párkapcsolatban meg se fordul senkinek a fejében hogy lecserélje a barátnöjét mert ŐT szereti minden racionális ok vagy indok nélkül.

2012. márc. 12. 00:30
 3/7 anonim ***** válasza:
viszont a féltékenykedéssel csak elüldözöd
2012. márc. 12. 02:39
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) nekem nem jelent már semmit az exem, mint ő maga, hanem a rossz tapasztalatok maradtak meg.. na meg itt is miket olvas az ember, én is megkaptam már párszor h igazából nem is szeret a pasim, csak mondja és igazából biztos meg is csal, mert távkapcsolatban vagyunk, de minden hétvégén együtt vagyunk.. szóval, itt is azért oltogatják az embert rendesen :D bár nem hinném h ennek az oldalnak annyira mérvadónak kellene lennie.. mindenesetre igyekszem majd túllépni ezeken :)
2012. márc. 12. 08:36
 5/7 gratis30 ***** válasza:
A másik legfontosabb dolog, hogy minden pasi más!!!!!! Ezt ne feledd!!! Ne általánosíts, ne féltékenykedj, mert meg kell adni mindenkinek a szabadságot. Ha ezt így folytatod tovább minden pasit elriogatsz magad mellől és eséjed sincs normális, komoly kapcsolatra!
2012. márc. 12. 09:27
 6/7 omba ***** válasza:

"A mostani pasim tökre jófej, sokkal érettebb mint az exem volt, ez érthető is mivel ő most 26 lesz, az exem meg 22 volt," - szóval világos a különbség neked is.

Akkor miért gondolod, hogy egyféle a viselkedésük?

Ne méricskélj, ne kombinálj.

Ha gondod van, kérdezz!!!

2012. márc. 15. 06:33
 7/7 A kérdező kommentje:
beszélgetünk sokat. alakul a molekula :) csak a félelem attól még bennem van, 3 év az 3 év, és mélyek a sebek.. :(
2012. márc. 15. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!