Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel élted át életed eddigi legjobb szexét? Hány éves voltál akkor? Miért vele volt a legjobb?
A mostani szeretőmmel, egyértelműen.
43 leszek nemsoká.
Miért vele volt a legjobb? Mert tökéletes a bizalom, érzi mi az ami pont ott és akkor kell nekem, és nem csak a testemet, hanem a lelkemet is ki tudja elégíteni.
Huszonpár éves profi csajjal. Nekem volt teremtve. Hason feküdt én hátulról. Nagyon jól nyögött, finoman nyögdécselt hozzá (Nem a röhejes kiabálva élvező valamelyik), és úgy képzelem nem csak megjátszotta, mert megvannak a megfelelő adottságaim... Persze Isten tudja, mérget nem vennék rá, de nekem mindenesetre ő volt a top..
Asszem kilépett, visszavonult... Remélem boldog.. Visszagondolva én is elvettem volna amúgy...
A mostani párommal volt a legjobb eddig.
Tavaly egy küldöldi camping zuhanyzójában estünk egymásnak.
A legjobb az volt, hogy nem kellett kérlelni, tudta mire vágyok,
és ő is akarta. Idén már volt egy vadászles ahol szexeltünk,
meg vannak még ötletek :)
23F
Kivel? – Hadházy Barbarával.
Hány évesen? – 21 voltam.
Miért? – Mert csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!