Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel élted át életed eddigi legjobb szexét? Hány éves voltál akkor? Miért vele volt a legjobb?
A kérdés elég nehéz, mivel sokféle szempont létezik abban, hogy mi volt "a legjobb" szex.
Szex a legvonzóbb nővel? 21 voltam, gyönyörű, semmihez sem fogható nyár volt. A szex maga viszont közepes.
Szex a legvadabb, legextrémebb nővel? 21 voltam, gyönyörű, semmihez sem fogható nyár volt.
Szex a legintimebb, legszeretgetősebb nővel? 21 voltam, gyönyörű, semmihez sem fogható nyár volt.
Csak az a baj, hogy ez 3 különböző nő :)
Én 22 voltam a lány pedig 21. Egy művészeti táborban voltunk.
Nagyon egymásra találtunk, és egy igazi gátlások nélküli
csak az élvezetekről szóló hetet töltöttünk együtt.
Előtte is és azóta is csak kis szende ágyban, misszionáriusban
szexelő barátnőim voltak.
Számomra ez a lány volt, és marad maga a csoda.
A mostani párom.
Én 20f ő 18l
Isteni szép marokba való logós cicik, nagy segg, finom punci, nsgyon tágul de nem túl nagyra. Tehát dildo és a farkam már sok nem tágul annyira.
Öklözés is épp h menne.
Örülnék ha az anált is engedné de ha nem nem. A puncival is be telek. Meg talán lehetne picit szűkebb, ennyi. De igyis tökély.
Egy 34 éves nő, tökéletes alakkal. Rámült, és kb kiszívta az összes erőmet.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!