Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szerető korlátozta a messeng...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerető korlátozta a messengerem a hétvégére. Irt egy pikáns üzit, de a választ már nem olvasta el. Mire jó ez?

Figyelt kérdés

2023. jún. 10. 21:12
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha te sem vagy szingli akkor hogy tudnal vele hétvégén akárcsak írogatni is, nemhogy találkozni?

Én anno szeretőnek sose irtam. Amikor tudott hívott, de én még azt se tettem, nehogy kellemetlen helyzetbe hozzam. Max annak akiről fixen tudtam hogy még a munkahelyén van.

Az írás önmagában is veszélyes, hisz ha pont akkor jön amikor a feleség ott van, akkor akkor is meglatja hogy egy nő irt ha egyebkent sose nézné meg.

2023. jún. 11. 08:47
 22/47 anonim ***** válasza:
73%

16

14 vagyok

Ahoz képest hogy nem szereted a jatszmázást, olyan kapcsolatban vagy, ahol ez alap.

Hisz már az játszmázás hogy van egy titkos szeretőd...

És azon kívül hogy megsértödsz a nyilvánvaló megállapitásokon, el mondanád hogy mit szeretnél itt tőlünk?

Mert feltettél egy kérdést, amire valszoltunk.

Vagy az a baj hogy a válaszok neked nem tetszőek?

2023. jún. 11. 08:47
 23/47 anonim ***** válasza:
73%

#22 A valóság nem tetszik neki.

Egy szeretői viszony, ahol az egyik fél a családjához / kapcsolatához megy haza, a másik meg az üres lakásba, nem egyenlő felek tiszta beszéden alapuló kapcsolata. Soha nem is lehet az.

Nekem volt ilyen régebben férfiként, mint egy korábbi válaszoló nőnek is, és igaza van. A legjobb lenne, ha a kérdezőnk nem akadna fenn azon, hogy "blokkolták" addig, amíg az úriember mást blokkol; élvezné a szexet, amíg ez neki is az érdekében áll, aztán hali.

2023. jún. 11. 08:56
 24/47 A kérdező kommentje:
22 a válaszokból levontam a lényeget, ami megerősít abban, amire gondoltam eddig is. Ezt a részét köszönöm. Az arrogáns hangvétel a válaszadót minősíti.
2023. jún. 11. 09:08
 25/47 anonim ***** válasza:
81%

Figyu bébi, sem a feleség, sem te nem vagy ember számba véve. De mit is vársz, amikor a saját kapcsolatodban ugyanezt a viselkedést gyakorolod?

Itt az a baj, hogy követelőzni kezdtél, ami a szeretői kapcsolatok halálos ágya. Hidd el, ennyit nem ér meg a lyukad a pasinak.

2023. jún. 11. 09:14
 26/47 anonim ***** válasza:
79%
Tehát, arrogáns a válasz egyből, ha felvilágosítást kapsz arról, hogy nem másik párkapcsolatba kerültél, hanem csak kúrogatnak időnként. És úgyis kezelnek.
2023. jún. 11. 09:16
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

24

"a válaszokból levontam a lényeget, ami megerősít abban, amire gondoltam eddig is."

És ez mi volna?

2023. jún. 11. 09:39
 28/47 A kérdező kommentje:

Te valami fizetett kommentelő vagy? Lehet, hogy neked csak a szexről szólt annak idején a viszonyod ( bár kötve hiszem, hogy valaha volt😅), az enyémben pont a szex a legkevesebb hatótényező😉

Ha csak a szex lenne, az nem bonyolítaná a helyzetet 😁

Szóval drága vagy, hogy leértékelően szólítasz meg minden kommentedben, ha nem chat robot vagy, akkor valami kis nárciszka, akinek kell a napi betevő.

Még, hogy felvilágosítás….követelőzés….. mégis mit?😁 feltettem egy kérdést, hogy ötleteljünk….!

2023. jún. 11. 09:42
 29/47 A kérdező kommentje:
27, az, hogy a feleség miatt valószínűleg rejtette az üzenet, hogy ne legyen gond.
2023. jún. 11. 09:43
 30/47 anonim ***** válasza:
72%

És ehhez kellett a gyakori? Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban, ha magadtól ezt képtelen voltál eldönteni.

És te nem ötleteltél, hanem hisztiztél, hogy szarba sem vagy véve. Olvasd vissza, amiket írtál, abból simán kirajzolódik a hisztis, követelőző tyúk képe.

2023. jún. 11. 10:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!