Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerető korlátozta a messengerem a hétvégére. Irt egy pikáns üzit, de a választ már nem olvasta el. Mire jó ez?
9
A szeretői viszony már csak ilyen. Megalázó. Arról szól hogy amikor kedve van használ majd visszarak a fiókba. Ezen kár hőbörögni.
Nem vagy jó szerető alapanyag.
Nem Te vagy az első, ez ezzel jár.
Nem kockáztatja a fix kapcsolatát azzal hogy írkál, vagy hagy téged irkalni.
Neki volt egy ponton erre ideje, de tart tőle hogy a Te válaszod, rosszkor érkezne
Ezért vagy korlátozva, biztos ami biztos alapon.
Ha legkozelebb találkoztok, beszéld vele át, de ne höbörögjél ezen
Nem téged akár bántani, hanem ő nem akar lebukni.
Bár úgy tűnik neked ez nem megy át..
13, nem, nem vagyok szingli….kezelhetetlen?! Olvasd el kérlek meg egyszer a kérdést….!
Ha bármiért kezelhetetlen, az nem miattam az….!
Ha nem vagy szingli, akkor foglalkozz a saját pasiddal a hétvégén. Ő is ezt teszi a feleségével. Hétköznap majd ráértek jellemtelenek lenni. Ha meg szerelmes lettél, akkor az nagy szívás. Őt az altájad érdekli elsősorban. Az is csak addig, amíg elő vigyázatos partner vagy a játékban. Ha hétvégén is akarsz vele romantikázni, amikor a családjával foglalkozik, akkor kva gyorsan lefog cserélni. Ha ez a célod, akkor jó úton jársz. A szeretői kapcsolat, az nem párkapcsolat. Jó lesz, ha ezt minél előbb tudatosítod magadban, ha folytatni akarod vele még a kufircot.
Üdv. egy ex szerető.
Továbbra sem értem az arroganciádat…. !
Én egyáltalán nem ragaszkodom a hétvégi kapcsolattartáshoz, a problémám az, hogy ezt kevésbé óvodás módszerekkel is meg lehet oldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!