Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szerető korlátozta a messeng...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerető korlátozta a messengerem a hétvégére. Irt egy pikáns üzit, de a választ már nem olvasta el. Mire jó ez?

Figyelt kérdés

2023. jún. 10. 21:12
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy nézi mit válaszolsz rá. De el kell csendesítenie a telót, nehogy lebukjon. És majd megnézi mikor ő tudja, hogy tiszta a levegő.
2023. jún. 10. 22:46
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

9

A szeretői viszony már csak ilyen. Megalázó. Arról szól hogy amikor kedve van használ majd visszarak a fiókba. Ezen kár hőbörögni.

2023. jún. 10. 23:47
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csinálok ilyet a szeretőmmel sosem. Ugyanis mi soha nem írogatunk egymásnak, a randin majd beszélgetünk. Gondolom te szingli vagy, a szeretődnek meg van párja. Na, az ilyen szeretői kapcsolatok szvsz kezelhetetlenek.
2023. jún. 11. 04:47
 14/47 anonim ***** válasza:

Nem vagy jó szerető alapanyag.

Nem Te vagy az első, ez ezzel jár.

Nem kockáztatja a fix kapcsolatát azzal hogy írkál, vagy hagy téged irkalni.

Neki volt egy ponton erre ideje, de tart tőle hogy a Te válaszod, rosszkor érkezne

Ezért vagy korlátozva, biztos ami biztos alapon.

Ha legkozelebb találkoztok, beszéld vele át, de ne höbörögjél ezen

Nem téged akár bántani, hanem ő nem akar lebukni.

Bár úgy tűnik neked ez nem megy át..

2023. jún. 11. 07:11
 15/47 A kérdező kommentje:

13, nem, nem vagyok szingli….kezelhetetlen?! Olvasd el kérlek meg egyszer a kérdést….!

Ha bármiért kezelhetetlen, az nem miattam az….!

2023. jún. 11. 07:24
 16/47 A kérdező kommentje:
14, köszönöm a kioktatást a részedről. Én nem szeretem a játszmázást sokakkal ellentétben, ellenben a világos keretek átbeszélésében hiszek. Ez gondot okoz ebben a kapcsolatomban és éppenséggel nem miattam. A másik fél nem következetes többek között ebben sem.
2023. jún. 11. 08:10
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy szingli, akkor foglalkozz a saját pasiddal a hétvégén. Ő is ezt teszi a feleségével. Hétköznap majd ráértek jellemtelenek lenni. Ha meg szerelmes lettél, akkor az nagy szívás. Őt az altájad érdekli elsősorban. Az is csak addig, amíg elő vigyázatos partner vagy a játékban. Ha hétvégén is akarsz vele romantikázni, amikor a családjával foglalkozik, akkor kva gyorsan lefog cserélni. Ha ez a célod, akkor jó úton jársz. A szeretői kapcsolat, az nem párkapcsolat. Jó lesz, ha ezt minél előbb tudatosítod magadban, ha folytatni akarod vele még a kufircot.

Üdv. egy ex szerető.

2023. jún. 11. 08:10
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondot okoz, akkor mi a fszért kínlódsz még vele? Csodára vársz? Na az nem lesz.
2023. jún. 11. 08:12
 19/47 A kérdező kommentje:

Továbbra sem értem az arroganciádat…. !

Én egyáltalán nem ragaszkodom a hétvégi kapcsolattartáshoz, a problémám az, hogy ezt kevésbé óvodás módszerekkel is meg lehet oldani.

2023. jún. 11. 08:16
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vársz, amíg megtudod vele beszélni. 🤷‍♀️Ha nem változtat, akkor befejezed vele, vagy elfogadod így. Arról ne álmodozz, hogy majd te átneveled a te elképzeléseid szerint. Felnőtt ember, kifejlett személyiséggel. Téged sem lehet átnevelni, ha te nem akarsz olyan lenni, ahogyan a másik elképzeli.
2023. jún. 11. 08:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!