Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerető korlátozta a messengerem a hétvégére. Irt egy pikáns üzit, de a választ már nem olvasta el. Mire jó ez?
Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 21:12
2/47 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom értelmezni…. Mondom ő irt egy pikáns üzit, majd a választ el sem olvasta….
Még arra gondoltam, hogy fél, hogy a feleség beleolvas a telefonjába.
2023. jún. 10. 21:29
4/47 anonim válasza:
Gondold el pont akkor irsz rá amikor nyalja az asszonyt vagy épp dugja.... kellemetlen
5/47 anonim válasza:
Bingóóóóóó! S miért is zavar ez téged? Szerető vagy, nem feleség, majd kommunikáltok hétfőn.
6/47 A kérdező kommentje:
Nem zavarna, ha meg tudnánk beszélni pl ennek is a kereteit. Ha jelzi, hogy nem szeretne hétvégén írni, akkor én nem is írok. De az, hogy egyszer oké, máskor meg nem…. Így nehéz kiigazodni.
2023. jún. 10. 22:15
7/47 anonim válasza:
Pontosan, a házastársa miatt. Én is épp most korlátoztam legalább hétvégére.
De mi bajod van ezzel? A pikáns üzire nem kell válaszolni. Az csak a fantázia beindítására, szinten tartására van.
8/47 anonim válasza:
Figy' független vagy? Na akkor miért kérdéseket írogatsz ki a dologról? Keress hétvégi szeretőt vagy menj el bulizni, swingerbe vagy akárhova. Neki is van "hétvégi" nője, neked is lehet hétvégi partnered :) 1:1
9/47 A kérdező kommentje:
Ha szól, hogy a hétvége tabu, én ezt maximálisan tiszteletben tartom. De ez így megalázó nekem, nem vagyok gyerek, akit büntetésbe kell tenni. Bezzeg, ha neki van szüksége rám, én legyek mindig készenlétben….
Még az is teljesen oké, hogy szól előre, hogy korlátozni fog, mert olyan a helyzet, vagy adódhat olyan helyzet.
2023. jún. 10. 22:38
10/47 anonim válasza:
#9 s miután jól kipuffogtad nekünk magad - amit a szeretőd nem lát - akkor mit fogsz csinálni? Neki is megmondod, vagy inkább egyenlítesz? Mert azzal, hogy egy anonim oldalon panaszkodsz még nem fog változni semmi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!