Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vannak férfiak akik a duci lányokat kedvelik, akkor vannak nők akik a duci férfiakra izgulnak fel?
Nem, mert amíg a duci nőknek nagycickójuk van, és nagyobb fenekük, ami szexi tud lenni, a férfiak hordó hasában, és nőiesen nagy mellében nincs semmi szexi.
Tessék figyelni magadra.
"Tudom mert nem voltam sosem vékony férfi."
akkor honnan tudod? lehet, hogy vékony férfiként még sokkal inkább beindítottad volna őket.
Igen vannak
Pl én nem szeretem se a deszka se az izmos pasikat.
Szeretem ha van egy kis husi egy pici poci .
De nem a 130-160 kilós sörhasú pálodt gomba szagu emberekre gondolok
"Nem, mert egy kövér nőnek ha nem találod meg a lyukát, akkor is bedugod valami bőrredőbe." Ilyeneket csak az mond, aki még sosem érzett vaginát, maximum a saját kezét. Elképesztő a kérdés, de elképesztő ez a válasz is... Nem tudunk abban megállapodni, hogy létezhet, hogy valakinek olyan tetszik, ami Neked nem?
Miért kellene, hogy mindenkinek az én formáim tetszenek?
4.: 3-as vagyok. Nem értem az írásod, én épp a kérdésre válaszoltam. Kérlek olvasd el a kérdésed még egyszer.
Vékony férfiként honnan tudnám ezt vagy te honnan tudnál a kérdésre válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!