Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet találkozni ilyen perverz lányokkal? Létezik egyáltalán ilyen vagy csak szex előtt?
Figyelt kérdés
Már nagyon sok helyen kerestem olyan lányokat, akikkel lehet szóban perverzkedni. Találkozni nem szeretnék, csak fantáziálni velük, úgy, hogy nem csak megjátsszák magukat, hanem ténylegesen imádnak mindenféle szexről beszélgetni, felhúzni a másikat.... Sosem találtam még egyet sem🤷 Igazából azt hiszem, barátság extrákkal??!
Aki beszélt ilyen lányokkal, hol találtátok? Milyen oldalakon esetleg?
2023. jún. 10. 01:12
11/13 A kérdező kommentje:
Valaki tudna olyan kommentet is hagyni amivel segít, vagy okoskodni van itt mindenki?
Nem a mesétekre vagyok kíváncsi, hanem hogy hol találok ilyen lányt🤷🤷 be lehet sértődni, de nem kell jönni trollkodni
2023. jún. 10. 18:31
13/13 anonim válasza:
Miért kell hozzá a pénz ?
Mert semmi sincs ingyen.
Lehet hogy élvezem . De tudod kellemest a hasznossal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!