Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-19 évesen mennyire normális fétiseket kiélni pl lábfétis?
Figyelt kérdés
Tetszene ha egy lány kiverné nekem a lábával. De félek hogy mit gondolna erről... Akár egy prosti pl.2023. jún. 5. 19:42
1/8 anonim válasza:
Egy prostit nem fogja érdekelni, ha fizetsz érte akkor örömmel megteszi.
2/8 anonim válasza:
Most vagy fiatal, most kell kiélned magad. Próbáld ki amit szeretnél, és amit tudsz! Persze ésszel!
Hajrá!! :)
3/8 Pillér2 válasza:
Ki kell élni, sok fiatal van, aki imádja, legalãbb is hozzám sok jön, amin meglepôdtem, úgyhogy éld ki minél hamarabb!
4/8 anonim válasza:
2 es, nem, nem kell es nem szabad kielnie magat se neki se masnak, mit kepzelsz te, allat szerinted az ember? Szegyenld el magad ezert amit kiirtal.
5/8 anonim válasza:
Es ne kepzeld hogy allat az ember, ne is tanacsolj olyat hogy elje ki magat? Mifele vilagnezet ez, baratom? Maradj mar emberi szinten te is meg a tobbiek is... A szabados szex a liberalizmus rohadvanya, meg a mocskolek lmbtq melegagya.
6/8 anonim válasza:
Pillér2 ezek szerint te is hirdetsz oldalakon? Privátban megmondod, hogy melyik az adatlapod?
7/8 anonim válasza:
Én nekem alsógatya fétisem van azon belül is leginkább fecske. Mivel bi vagyok így talán nagyobb az esélyem, de szinte így is lehetetlen olyat találni akit érdekelne. Szóval te is játj nyitott szemmel és élj a lehetőséggel. Ne tartson vissza semmi. 18f
8/8 anonim válasza:
Szerintem ok én is ennyi idôsen kezdem kipróbálgatni a fétiseimet, javaslom hogy kissé elvontabb, "betegebb" csajokat keress ôk benne lesznek. Ne félj beszélni róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!