Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Sétáltam ma a városban és a csajok olyan lenge öltözetben voltak, hogy a villamoson felállt a farkam. Vagy ez beteges?
Figyelt kérdés
2023. jún. 2. 19:02
2/8 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem is áll állandóan.
3/8 anonim válasza:
Tiniknél ez normális. Mert még úgysem kapnak meg senkit. De még később is normális, ha olyan jól néz ki az a valaki ott szemben. Az nem normális, hogy a látvány hatására feltöltődsz tesztoszteronal, és még 10-20 évig szűz maradsz. Mert manapság úgy látom, legalábbis az itt feltett kérdések alapján, hogy mostanában így szokott ez lenni.
4/8 anonim válasza:
Majd ha egyszer elveszíted a szüzességed, nem lesz ilyen problémád
5/8 anonim válasza:
az a beteges, ahogyan a lányok/nők öltözködnek. Akik így kiteszik a placcra a didit meg a seggüket, azok vajon tisztában vannak azzal, hogy a leggusztustalanabb, legundorítóbb f@szik is kiverik rájuk?:/
6/8 anonim válasza:
A leggusztuszalanabb legundoritobb faszik sokkal kevesebbre is kiverik megnyugtatlak. Egy nő se fog zsákot húzni magára mert néhány hülye ilyen szinten van.
7/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális, nyugi. Csak illik leplezni a dolgot.
8/8 anonim válasza:
5 - én a magam normái szerint élek, nincs megfelelési kényszerem senki irányába. Van amikor nagyon szűziesen öltözöm, máskor meg elég ledérül. mindig a hangulatomnak, vagy az alkalomnak megfelelően...
Ha kiveri, hát kiveri. Miért baj az? (ha nem árt vele senkinek, csak magán könnyít?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!