Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már úgy hogy az önkielégítés nagyobb élvezetet okozott, mint a partnered?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 12:12
12/22 anonim válasza:
Rendszeresen, még család mellett is. Én imádok maszturbálni.
14/22 anonim válasza:
Más érzés eléggé. Amikor verem, akkor végig flow-élmény van, mint egy feszített húr. Szexben változik ez a feszítettség. Első sorban azért, mert a punci nem tud ugyanolyan maradni egy órán keresztül. Egy jó szopás tud hasonló lenni, vagy amikor már napok óta nem csináltátók, és a lány is nagyon akar.
15/22 anonim válasza:
Gyakran van ilyen, idáig kb 2 nő volt kivétel ez alól az ötből.... nem tudom, kinek a hibája 🤔🤔
16/22 anonim válasza:
Van olyan vágyam, amit csak önkielégítéssel élhetek ki. Ez fizikailag erősebb élmény, érzelmileg viszont partnerrel jobb, ezért mindkettő kell.
17/22 anonim válasza:
Volt idő, amikor nem, de most már csak az (önkielégítés) van. Remélem, nem örökre.
19/22 anonim válasza:
Sajnos a vibrátor jobb már mindkettőnknek. Ez a 21. század. Azt is lehet párosan csinálni, csak előbb ki kell tapasztalnia mindenkinek saját magát. Szájjal nem lehet, kézzel bénák vagyunk egymáshoz, csak kitaláltam valamit. Vibrátort mindenkinek!
20/22 anonim válasza:
Volt. Sot az onkielegites vagy ha valaki mas csinalja nekem legalabb annyira elvezetes mint a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!