Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már úgy hogy az önkielégítés nagyobb élvezetet okozott, mint a partnered?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 12:12
3/22 anonim válasza:
Volt. Milyen öltönyös van Giraffe? 🦒
6/22 anonim válasza:
Az önkielégítést úgy nyujtom el ahogy akarom, az egy onzobb forma a szexnél. De ha nem nálam van a kontroll akkor azért nagyobbat szoktam élvezni punciban, vagy szajba vagy kézzel segitesnel. Ha magamnak verem ki rá az aktus végén, az is kevésbé intenzív orgazmus.
De az is hatalmas plusz tényező, ha a nő el tud menni szex közben, mostanában nem találkoztam sajnos olyan nővel
7/22 anonim válasza:
nyilván egy jó önkielégítés jobb, mint lagymatag, kényszeredett menet.
8/22 anonim válasza:
Igen előfordul. Én szeretek masztizni is. Változatosabb. 25n
9/22 anonim válasza:
volt, de ott kb véget is ért a kapcsolat.
Megfelelő partnerrel ez nem fordulhat elő. Ha a maszti jobb a szexnél, ott vagy te vagy béna, vagy a partnered (vagy mindkettő).
10/22 anonim válasza:
Nők vagy férfiak vagytok?
Én nagyon szeretem magamnak csinálni, de sose éreztem jobbnak mint azt amikor azzal voltam akiért megőrültem. Nem tudtam magamnak olyan élvezetet nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!