Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem okoz élvezetet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem okoz élvezetet?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy miért nem okoz élvezetet, ha maszturbálni próbálok? Hiába simogatom magamat, főleg a csiklómat, nem okoz örömet. Rosszul csinálnám? Vagy az lehet az oka, hogy mivel hívő vagyok és tudom, hogy nem szabadna önkielégítenem, de kíváncsiságból ki akarom próbálni, szóval ezért a bennem lévő gátat az okozza, hogy tudom, hogy nem kéne, és ezért nem élvezem?

Előre is köszi a segítséget!

20/L

2016. dec. 10. 16:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%
Sose értettem hogy a hìvők szerint a masztizàs miért bűn.
2016. dec. 10. 16:17
 2/21 anonim ***** válasza:

Ne add fel az a legfontosabb. Idovel megtanulod elvezni, rajosz h mi a jo. Nem ravenni akarlak de lehet h erdemes kiprobalnod arc nelkul kameraba, vagy mikozben beszelgetsz a szeretett fiuval, vagy teljes maganyban, a lenyeg h minek tobb kukonbozo helyen h megtudd mi az ami a leginkabb izgato. Igen, nem tudhatod, ha magatol nem jo h mi az amitol nem lesz jo, hiaba hangzik barmi is furan elsore. (Nem azert irtam mert ezt akarom, nem is kerek es kuldok pm)

A lenyeg amire celozni akarok csak annyi h valtozatossag, illetve a dolog elfogadasa a kulcs, figyelemeltereles, inkabb arra gondolj h mit csinalsz, h jaj nez valaki, vagy nem, h kellemes a gyertyafeny, vagy a vizsugar a furdokadbol, mint arra h a maszturbalas bun, es amugyis eddig se sikerult most se fog, mert akkor rastresszelsz es magadnak rontod el.

2016. dec. 10. 16:23
 3/21 anonim ***** válasza:
40%
Íme a keretény hit, amely gúzsba köti az elmét. Immár 2000 éve, lássuk csak, mit is adott nekünk? Inkvizíció, Torquemada, vallásháborúk még egymás köz9t is (Szent Bertalan-éj, stb),a szexualitás bűn kategóriába sorolása, nem a fogamzásgátlásra, a nők önrendelkezésére a testük felett, éa nemhogy kihalna a civilizáció fejlődésével, de bizonyos országokban már az állam és az egyház szétválasztása sem egyértelmű, lásd szegény kis hazánkat, ahol a miatyánkhoz hozzátoldották azt, hogy "Mert tiéd az ország...". Üzenem, nem az övé, hanem a miénk, akik itt laknak, hacsak el nem lopják a haralmon lévők.
2016. dec. 10. 16:45
 4/21 anonim ***** válasza:
44%
A körülmények nem megfelelőek. Rádnyithatnak, félsz hogy hangot adsz és meghallják stb. Ebben rejlik a kulcs. Ha olyan helyen csinálnád, ahol tuti, hogy nem buksz le, akkor azt még Isten se tudná meg. Nemdebár? ;)
2016. dec. 10. 17:21
 5/21 anonim ***** válasza:

Igen,valószínűleg a lelki nyomás miatt nincs.

Írnám hogy segítek a tapasztalatszerzésben,dehát hívő vagy.

2016. dec. 10. 17:25
 6/21 anonim ***** válasza:
45%
Te figyelj, ha bűnnek tartod, miért csinálod? Majd meggyónod, oszt jóvan? :D
2016. dec. 10. 17:38
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Nem tudom, hogy miért akarom csinálni, hiszen közben meg bűnnek tartom. Azt hiszem talán az lehet az oka, hogy szeretném csinálni, hogy szeretném megtudni, hogy milyen érzés, hogyha jól csinálom.

2016. dec. 10. 18:13
 8/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ha elfogadod magadban, akkor utána jó lesz. Esetleg használj síkosítót,akár testápoló is jó, sokat javít a dolgon. Próbáld zuhannyal masszírozni.

Jó szórakozást hozzá. Lazíts! A nő is elvezheti a szexet! A szex egy jó dolog. Állj hozzá úgy, hogyha most megismered a tested és megtanulod elvetni a szexet,azzal a későbbi partnerednek is segítesz, hiszen már tudni fogod milyen érzés. Könnyebben fog a párod örömet okozni neked.

2016. dec. 10. 20:53
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. De mégis hogyan fogadjam el magamban, hogyha tudom, hogy nem szabadna? ://
2016. dec. 10. 21:01
 10/21 anonim válasza:
Szia szerintem is lelki nyomás miat nem élvezed. Irj privit ha gondolod én szivesen beszélgetek bármiröl. 24/F
2016. dec. 15. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!