Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok!Vadidegen pasival ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Vadidegen pasival ha szimpatikus szívesen csókoloznátok?Mennyire szerettek smacizni?

Figyelt kérdés
Pl.ha az utcán hasonló ,de udvarias kérdés tenne fel.
2023. jún. 5. 00:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
#10 aham s láttad hogy a fickó aki leszólítja a csajokat hogy néz ki? Te is vagy olyan sármos, sportos, erős kisugárzású pasi? :D (a videókból meg kimaradt, hogy összesen hány nőt szólított le mire egy igent mondott)
2023. jún. 5. 21:26
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó:A mai huszonéves generáció nagyrésze beszari anyámasszonykatonája..Azért kezdek en is 30-as pasival..Nézd ha hozzám jönne úgy hogy megcsókolhat-e,s NEKEM szimpatikus lenne akkor megmondanám,hogy szerintem korai,de egy vacsora mellett megismerkedhetünk..Na a mai értelmiségi 30-as ,40-es pasik ilyenek..De a huszonévesek többsége egy kis beszari,mamahoteles..
2023. jún. 5. 21:35
 13/23 anonim ***** válasza:
20%
Na ide figyelj 12 es, befogod a szádat és nem alázod azokat, akik szuleiknel laknak, mert kirugatlak innen ugy, hogy megemlegeted... En is 40 es vagyok, de tisztelem Szuleim es az nem mamahotel, ha az ember huszoneves kora ota dolgozik es mivel meg nem nos, nem koltozott kulon... Nagyon vigyazz a kifejezeseiddel, mert teszek rola hogy kitiltsanak innen! Remelem ertesz, kislanyom.
2023. júl. 3. 21:47
 14/23 anonim ***** válasza:
7%
Es 12 es, ne bantsad a huszoneveseket, vannak koztuk erettek. De az akit te erettnek tartasz, miszerint lecsokol idegen labyokat, az nem erett ferfi, hanem onzo durva barom allat, aki nem emberek kozt erzi magat, ilyet meglatnek, annak a pasinak ket budos nagy pofont lenyomnek ott helyben!
2023. júl. 3. 21:49
 15/23 anonim ***** válasza:
83%

#13-14 nem én vagyok a #12-es és kicsit általánosított (de abban igaza van, hogy a többség - azaz nem mindenki - elég nyámnyila, s nem azért mert az anyjáékkal lakik).

Mindazonáltal bocs, de ez az indulatkitörésed szerintem nem éppen a legvonzóbb tulajdonság egy emberben... (sem a lekezelő stílus egy másik emberrel szemben).

2023. júl. 3. 22:45
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Imádok csókolni, bár ki lenne írva azokra a csajokra aki szintén :) F.
2023. júl. 20. 13:36
 17/23 anonim ***** válasza:
67%

Az utcan egy idegennel biztos nem

De ha valami kozos program van es megvan a szimpatia, akar az elso talin, elkoszonesnel beleferhet

2023. júl. 27. 20:52
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi őszinte válaszokat!:-)
2023. júl. 27. 21:53
 19/23 anonim ***** válasza:

37 túl fiatal? ;)

2023. aug. 8. 07:05
 20/23 anonim ***** válasza:
67%
Utcán nem, de buliba egy bizonyos idő után közös szimpátia esetén, miért ne?
2023. aug. 8. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!