Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok hány beszálló bull volt nálatok? Volt aki sürün járt vissza? Milyen rendszeresen,hetente havonta?
Nálunk annyi van, h a férjem bulikban ajánlja fel a fenekem, h ki lehet nyalni, de ez a max.
Eddig 3x sikerül teljesülnie.
Utána meg szexeleunk egy jót de nagyon izgatja.
Elég nagy és swingerből is elég sok szexuális kapcsolati hálónk van. Volt olyan időszak még covid előtt, hogy minden hétvégén volt valaki aki leskelődött. Volt aki be is szállt, de többnyire csak leszoptam, vagy kivertem neki, mert a férjem nem bi. Ha nők néztek, akkor rendszeresen előfordult, hogy letérdeltem eléjük a fotelba nyaltam őket és hátulról dugott a férjem.
Számokat nem tudok mondani, de 2-3 évig szinte minden hétvégén csináltuk. Aztán a covid legelején mindenki beszart a vírustól és lemorzsolódtak az emberek, bezártak a swingerek hónapokra. Azóta sem álltak helyre ezek a kapcsolatok, csak 2-3 régi pár van akikkel mostanában negyedévente, 2 havonta van valami.
17;
Nem voltál féltékeny? Vagy direkt elvezed ha alfák viszik a nődet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!