Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldok hány beszálló bull...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldok hány beszálló bull volt nálatok? Volt aki sürün járt vissza? Milyen rendszeresen,hetente havonta?

Figyelt kérdés

2023. jún. 4. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk annyi van, h a férjem bulikban ajánlja fel a fenekem, h ki lehet nyalni, de ez a max.

Eddig 3x sikerül teljesülnie.

Utána meg szexeleunk egy jót de nagyon izgatja.

2023. júl. 9. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy exem akit izgatott az ilyesmi kb 3-4 ilyen alkalom volt akkor kb hetente
2023. okt. 2. 07:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#12: Milyen hosszú ideig tartott?
2023. okt. 2. 07:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy és swingerből is elég sok szexuális kapcsolati hálónk van. Volt olyan időszak még covid előtt, hogy minden hétvégén volt valaki aki leskelődött. Volt aki be is szállt, de többnyire csak leszoptam, vagy kivertem neki, mert a férjem nem bi. Ha nők néztek, akkor rendszeresen előfordult, hogy letérdeltem eléjük a fotelba nyaltam őket és hátulról dugott a férjem.

Számokat nem tudok mondani, de 2-3 évig szinte minden hétvégén csináltuk. Aztán a covid legelején mindenki beszart a vírustól és lemorzsolódtak az emberek, bezártak a swingerek hónapokra. Azóta sem álltak helyre ezek a kapcsolatok, csak 2-3 régi pár van akikkel mostanában negyedévente, 2 havonta van valami.

2023. okt. 2. 15:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen már, amikor a csajodnak nem exei vannak, hanem egész szexkapcsolati “hàlója” 🤣
2023. okt. 2. 17:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Van egy állandó, ő heti szinten dugja. Meg vannak alkalmi néha.
2023. nov. 11. 22:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Az előző barátnőmhöz 3 pasi járt, volt, hogy egyszerre ketten is. Havonta egy-két alkalommal.
2023. nov. 12. 13:20
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

17;

Nem voltál féltékeny? Vagy direkt elvezed ha alfák viszik a nődet?

2023. nov. 16. 00:28
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 hetenete járok egy házaspárhoz bullnak, 50 körüliek a feleség csinos kívánatos nő,a férj általában nem száll be,csak az asszony kezét fogja és magának veri amíg én kúrom a feleségét,mindíg az a kérésük,hogy élvezzek bele,van amikor a feleséget csak seggbe kell raknom,és csúnyán megalázóan szidni,mint ha egy büntetésként kapná,hogy seggbe tolom.A faszi ilyenkor nagyon élvezi és veri a farkát. #41.F.#
2023. dec. 28. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!