Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cuckoldban a bull is alázza szóban a férjet vagy az ő dolga kizárólag az aktus?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 19:54
1/15 anonim válasza:
szerintem ennyire nem kötött ennek a menete XD
2/15 anonim válasza:
Uramisten. De rohadt öreg vagyok.
3/15 anonim válasza:
Fura lenne, ha alázna, 30 év harcművészeti múlt után… szerinted hány másodperc múlva dobnám ki az ablakon?
4/15 anonim válasza:
Megbeszélés szerint,ha nem is közvetlenül alázva.
5/15 anonim válasza:
Én soha nem szoktam ilyet csinálni.
Vagyis még nem kértek meg rá.
De olyan volt már hogy a csajt kellett alázzam a kettőjük kérésére. Szopatás közben apró pofonok.
És kérdezgetnem kellett a csajtól hogy "tetszik a farkam?? Te kis kxxxa! Szereted szopni? "
Fura volt de tetszett.
6/15 A kérdező kommentje:
Hú, ez tényleg bizarr 😄
Köszönöm mindenkinek!
2023. ápr. 24. 07:33
7/15 anonim válasza:
Ez ahány kapcsolat, annyi változat. :D Én kiakadnék, ha engem is alázna cuckold közben, nekem az kell, hogy vadul megdugja a barátnőmet egy nálam nagyobb mérettel (ami azért nehéz, mert 19,5 cm hosszú és 5 vastag vagyok) :D
8/15 A kérdező kommentje:
Jéééézusom! Hát, vannak elképzeléseid! :D
2023. ápr. 24. 08:54
9/15 anonim válasza:
De ugye van olyan is hogy a férj nem érhet a nőhöz csak nézheti.
Vagy pl a másik szobában halgatózik ahogy élvez a felesége egy másik pasitól
10/15 anonim válasza:
Gusztus dolga, van aki így szereti van aki úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!