Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold kapcsolathoz bi sex csatlakozó bull lehetséges?
Figyelt kérdés
Bi sex beállítottságú, de igazi csatlakozó bull-t lehetséges találni manapság?2023. ápr. 14. 23:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem fogtok találni.
Én is ilyen alapon kalandoztam régebben egy párral.
2/5 anonim válasza:
Igen lehetséges. Nehezített pálya, hogy swingerben nem tudtok próbálkozni, mivel ott nem igazán tolerálják a ffi biszexualitást.
Marad a net, ha okosan szűrtök akkor 100 jelentkezőből talán ki tudjátok fogni az az 1-1-et amelyik nem kamus és még "használható" is.
3/5 anonim válasza:
Hozzánk biszex srác jár fel, a feleségem azt akarta, hogy tanuljak meg sz.o.pni, ne csak nézzem őket :)
4/5 anonim válasza:
Könyebben fogsz biszex férfit találni, mint heterot. Hidd el, tapasztalat.
Nekünk inkább hetero férfi kéne
5/5 anonim válasza:
Hármas,ès megtanultál?Izgató lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!