Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van, hogy aki nem akar,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy aki nem akar, annak úgyis van csaja, míg aki kedves, rendes, az hiába próbálkozik?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Bezzeg én normálisan állok a lányokhoz, rendes vagyok, tisztelem őket és komolyan gondolom, de én nem kellek senkinek.

2023. jún. 4. 18:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
10! Te most szándékosan nem akarod érteni?
2023. jún. 6. 08:15
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Mit nem értek:

Csaj=cigány lány.

Csávó=cigány fiú.

Lovári cigány nyelven.

2023. jún. 6. 08:17
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

Mert nem tudjuk milyen vagy.

Mondjuk látom rendesen röpködnek itt az előítéletes hozzászólások, hogy legyen minél ferfiasabb, legyen pénzes és legyen autója.

Hát nem tudom, nekem nem a csimpánzok jönnek be, akik tele vannak szőrrel és férfias módon semmibe nézik a nőt, Chadek.

Na pont ezek taszítanak, ahogy sok más nőt is.

Szerintem a kedvesség mindenképpen fontos, de leginkább velem legyen az a párom. Odaadó, kedves, gondoskodó. És szexuálisan is ki tudjak mellette teljesedni, ne legyen önző.

2023. jún. 6. 08:32
 14/18 anonim ***** válasza:
12! Tehát szándékosan nem, köszi.
2023. jún. 6. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:
25%

Azért mert a külső a lényeg, a férfias megjelenés, hang stb.

Az ilyen férfiakkal simán belemennek szexkapcsolatba a nők. A nők nem olyan romantikus alkatok, ez tévhit. Sokkal inkább ösztönalapúak mint a férfiak.

2023. jún. 6. 19:53
 16/18 anonim ***** válasza:

15. Hát ne haragudj, de mint fentebb is írtam, nekem ezek nem jönnek be.

Szexkapcsolat meg ki van zárva..

Normális kapcsolat van előnyben, ahol sok a szex. De most van párom, így nem aktuális a keresés.

De azért nem kellene megint mindenkit egy kalap alá venni.

2023. jún. 6. 22:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16

Igen de azért de jó bőven a kisebbség vagy.

Nyugatabbra meg még inkább igaz, hogy a nők inkább szexkapcsolatot preferálják jópasival kint komoly kapcsolatot átlagossal.

2023. jún. 6. 22:28
 18/18 anonim ***** válasza:

17. Tőlem lehet átlagos is, ha szeret és jókat szexelünk. 🥲🥲

Lehet nem várok sokat el, de a kedvesség, a törődés és az odaadás benne van.

Igen, mondják hogy ritka vagyok. A szexuális étvágyam is az, de sokszor zavaró.. :/

2023. jún. 6. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!