Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy aki nem akar, annak úgyis van csaja, míg aki kedves, rendes, az hiába próbálkozik?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Bezzeg én normálisan állok a lányokhoz, rendes vagyok, tisztelem őket és komolyan gondolom, de én nem kellek senkinek.
Mit nem értek:
Csaj=cigány lány.
Csávó=cigány fiú.
Lovári cigány nyelven.
Mert nem tudjuk milyen vagy.
Mondjuk látom rendesen röpködnek itt az előítéletes hozzászólások, hogy legyen minél ferfiasabb, legyen pénzes és legyen autója.
Hát nem tudom, nekem nem a csimpánzok jönnek be, akik tele vannak szőrrel és férfias módon semmibe nézik a nőt, Chadek.
Na pont ezek taszítanak, ahogy sok más nőt is.
Szerintem a kedvesség mindenképpen fontos, de leginkább velem legyen az a párom. Odaadó, kedves, gondoskodó. És szexuálisan is ki tudjak mellette teljesedni, ne legyen önző.
Azért mert a külső a lényeg, a férfias megjelenés, hang stb.
Az ilyen férfiakkal simán belemennek szexkapcsolatba a nők. A nők nem olyan romantikus alkatok, ez tévhit. Sokkal inkább ösztönalapúak mint a férfiak.
15. Hát ne haragudj, de mint fentebb is írtam, nekem ezek nem jönnek be.
Szexkapcsolat meg ki van zárva..
Normális kapcsolat van előnyben, ahol sok a szex. De most van párom, így nem aktuális a keresés.
De azért nem kellene megint mindenkit egy kalap alá venni.
16
Igen de azért de jó bőven a kisebbség vagy.
Nyugatabbra meg még inkább igaz, hogy a nők inkább szexkapcsolatot preferálják jópasival kint komoly kapcsolatot átlagossal.
17. Tőlem lehet átlagos is, ha szeret és jókat szexelünk. 🥲🥲
Lehet nem várok sokat el, de a kedvesség, a törődés és az odaadás benne van.
Igen, mondják hogy ritka vagyok. A szexuális étvágyam is az, de sokszor zavaró.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!