Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy aki nem akar, annak úgyis van csaja, míg aki kedves, rendes, az hiába próbálkozik?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Bezzeg én normálisan állok a lányokhoz, rendes vagyok, tisztelem őket és komolyan gondolom, de én nem kellek senkinek.
Párszor már tisztáztuk, hogy a lányok a merész, vállalkozó kedvű, problémamegoldó férfiakat keresik, akik tudnak felelősséget vállalni.
EZEN FELÜL jó, ha kedves, rendes, megértő, és tiszteli a lányokat.
De a lényeg a fenti.
Legyél olyan, hogy kelljél nekik.
- férfias testű és fellépésű;
- valami olyanban egész jó, ami most vagy a jövőben egész jó egzisztenciát biztosít.
Az első félig jól írja.
De az utóbbiak kizáró okok egy kapcsolatra.
Ha kedves, rendes, megértő vagy, akkor a nők szemében egy unalmas vesztes.
Nem, ha mellé elég határozott vagy.
A nő azt várja el, hogy VELE legyél kedves, megértő - és a problémákkal szemben pedig határozott.
Ne haragudj de van elég tapasztalatom nőkkel, nagyon is sok. De nem a kedves , rendes pasit keresik az biztos. Persze ahogy írják, ha megvan a pasiban a többi tulajdonság akkor lehet kedves és rendes is de ez önmagában nem oszt, nem szoroz. Akinél számít azok az elvált, picivel idősebb nők akik már úgymond megéltek ezt azt és nem kérnek egy kiszámíthatatlan tesztoszteron bombát hanem egy kiszámítható rendes társat keresnek idős korra. De aki nem ez a kategória az nem a kedves aranyos fiút keresi. Az csak jól hangzik , hogy "jaj, te olyan rendes vagy, meg kedves". Nem hiába van egy csomó tényleg idióta pasinak csaja. Mert nem kell kedvesnek és rendesnek lenni az esetleg egy plusz de nem lényeges.
Nő kell? Akkor először is ne félj a nőktől. Vagyis ne félj megszólítani bárkit bárhol és ha elutasít akkor ne éld meg katasztrófaként. Menj majd a következőhöz de nem azzal a mű nem félek tőle érzéssel közben meg állsz ott megszeppenve. Persze ehhez kell egy bizonyos beállítottság, nem olyan egyszerű ha nem vagy olyan. De ezt sem úgy értsd, hogy minden nőhöz oda kell menni ez csak példa. De mondjuk akit ismersz is azzal poénkodni kell, utalgatni, megdicsérni, kimutatni feléje, hogy férfi vagy és nőként nézel rá nem pedig barátként. Nem mindig jön ez magától de tanulható ha kibírod az utat ami annyit jelent, hogy rengeteg elutasításban lesz részed. De lassan megtanulod, hogyan kell a nőkhöz viszonyulni. A lényeg, hogy férfiként. Ez sok mindent takar de nehéz leírni mert gyakran helyzet függő, hogy épp hogyan viselkedj, mit mondj. De ahogy tapsztaltad is a kedvesség, rendesséd eddig sem vezetett sikerre vagyis nem azt mondom ne légy az de mást keress magadban is amit kimutatsz. Ja és a férfiasság nem egyenlő a bunkósággal, hanem inkább határozottság, pimaszság, belső összhang és erő, hogy nem tör össze egy kis kudarc stb. Hogy a nőnek tényleg egy támasza lehetsz nem anyagilag hanem inkább egy belső erő. Nehéz leírni, gondolom mások is hozzätesznek aztán csak összejön a kép.
Kérdező, miből áll a te kedvességed, rendességed?
Csak mert pszichológiai tény, hogy mindenki okosnak, kedvesnek, jószándékűnak érzi magát:D A psziché nehezen bírkózik meg azzal, hogy "én egy gonosz, köcsög, semmirekellő ember vagyok", szóval inkább egy kicsit túltolja az önmagunkról alkotott pozitív képet, hogy jobban bírjuk a kudarcokat.
Szóval az, hogy önmagadról azt állítod, hogy kedves és rendes vagy, azt jelenti, hogy nem utálod magad. Ezzzz amúgy jó dolog, de még nem elégséges, nem tekintendő teljesítménynek.
Mondjuk az is fura, hogy a kérdezőnek "csaj" kéne.
Ezzel kicsit komolytalannak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!