Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám ezt az érzetet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám ezt az érzetet elmulasztani? 22/F

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nagyon tetszik a nagy mell. Eddig viszont csak kismellű lányokkal voltam, velük sincsen bajom, komoly kapcsolatnál én nem kötök semmit sem a mellmérethez, csodálatosak és szépek voltak a lányok akikkel voltam, nem is panaszkodtam sosem a mell miatt.

Most szingli vagyok, alapvetően nincs baj az önbizalmammal, mégis van valami olyan dolog a fejemben, ha egy nagymellű lányt látok, hogy nekem nagymellű barátnőm sosem lehet és úgymond csak fáj a szívem amikor látok egy ilyen lányt hogy “ó de kár hogy nem lehet olyan nőm akinek ekkora a melle” és itt nem is arról van szó, hogy én most túl jónak tartom a csajt magamhoz, sokszor akikkel együtt voltam kismellűekkel, sokkal jobban néztek ki, mint azok a nagymellűek akiket ilyenkor látok, mégis azt érzem belül hogy nagymellű nekem nem lehet.

Nem tudom miért maradt bennem ez az érzés meg hogy mi okozza. Természetesen amikor együtt voltam épp valakivel, nem érdekelt, nem csorgattam a nyálam más lányokra, csak vele foglalkoztam szóval ez a probléma nem állt fent, nem zavart hogy nincs nagy mell mert a személyt szerettem és jól éreztem magam vele.

Ez csak akkor van ha szingli vagyok.

De mi miatt lehet ez hogy azt érzem minden típusú lányt megkaphatnék csak nagy mellűt nem? Hogy irtsam ki ezt a gátat a fejemből?

2023. máj. 31. 08:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez volt.

Ismerkedj nagymellű lányokkal, vagy prostizz nagymellű csajjal.

2023. máj. 31. 08:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Kondicionáltad magad hogy ez legyen az automatikus gondolatmenet.

Annyi a megoldás hogy ezek gondolatok ellenére is ismerkedsz nagymellű nőkkel.

2023. máj. 31. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!