Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kár volt elmulasztani igaz?
Fiatal voltam még, 19 talán. Badoora regisztráltam. Aztan nem tudtam hogy működik ez a badoo, nem tudtam hogy ha valakinek rá nyomok nézegetek a profiljára akkor azt kijelzi neki hogy megnéztem. Aztán kis városban lakok, 10 ezer fő kb. Volt egy szintén itt lakó 39 éves nő, kirakott nagy mellekkel a profilképén, aztan én minden nap ránéztem. De rá írni bátortalan voltam, mert hát mégis csak nem az én kategóriám. Erre rám írt ő hogy csak nézegetem e a profilját vagy beszélni is szeretnék vele. Aztan ellezdtünk beszélgetni, átmentünk messengerre is. Majd napokon keresztül beszélgettünk, kb 3-4 nap után már teljesen rajta voltunk a szex témán. Elkezdtünk meztelen fotókat és videókat küldözgetni egymásnak. Amit már igazából bánok kicsit, mert én megfogadtam hogy soha nem küldök magamról olyan képeket a neten. De a nő elkezdett belemenni a témába és úgy feltudott izgatni hogy küldözgetettem neki én is magamról maszturbálósat. Ő is küldte a masztizós videókat sorra. De aztán bánom msrt visszaélhetett volna vele. Akár a tudtom nélkül az ismerősök előtt. Persze ezt én is megtehettem volna, de én nem vagyok olyan. Azóta már vissza vontam a messengerbe a képeket mióta belerakták a visszavonós funkciót. De le is menthette őket ha akarta. Na de a lényeg, rengeteget fantáziáltunk a szexről, beszéltünk. Rengetegszer megbeszéltük hogy lesz szex. De aztán mondta hogy szerinte én visszafogok lépni. Mondtam hogy én aztán nem. De helyszín miatt mégis megfutamodtam. Majd kb 1 év múlva ráírtam hogy van egy befejezetlen ügyünk. Akkor megint beszélgettünk. De nem lett belőle semmi. Azóta most meg már van barátja. De helyszín miatt maradt el leginkább. Másik meg hogy küldött nem csak a melleiről meg a puncijáról képet hanem a seggéről is meg teljes alakosakat is, és ott megtántorodtam a látványtól. Mert egy kb 80 kg os nő. És akkor nem voltam úgy kiéhezve. Így nem kívántam már utána. Most már bánom hogy kihagytam. Nektek van hasonló sztoritok?
Mégis csak be kellett volna vállalni attól, hogy túlsúlyos. Biztos hogy jó kaland lett volna, és hosszútávú szex kapcsolat volt megalkudva vele. Sokat gyakorolhattam volna vele. Csak attól is féltem hogy vele nem fogunk elférni az autóban. Hozzánk nem jöhetünk. Nála meg ott a két 10 év alatti gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!