Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas nők, nektek a játékszere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nők, nektek a játékszerek és maszturbáció segített a hűség megtartásában?

Figyelt kérdés

8 éve élek párkapcsolatban/házasságban. Mostanra már nem olyan a szex a férjemmel mint régen. Kevesebbszer kíván engem mint én őt, így egyre jobban hiányoznak a régi fiatal, szabad időszakaim amikor csak kötetlen kalandoztam. A férjem nem tud róla, de vettem magamnak egy vibrátort, most újabban az tesz nagyon boldoggá. Nektek ez segített, hogy ne lépjetek félre, vagy csak időszakos megoldás?

26n

2023. máj. 30. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Nem. A fejedben lévő döntés sokat segít abban, hogy hűséges maradj. Másik dolog, hogy kommunikáltok. Először is megtudni, hogy miért csökkent a libidója? Túl egyhangú a szex? Híztál? Vagy történt valami?

Ha megvan a titok, akkor tenni érte.

Meg a háta mögött használod a vibrátort? Miért? Kezdj el játszani előtte. Ha igazi férfiből van, neki is megjön a kedve és a végén besegít.

Nálunk is van. Együtt használunk mindent. és imádjuk. Feldobja a szexuális életünket.

2023. máj. 30. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs az a csodavibri amitől hűséges marad valaki mert ez fejben dől el. Vibrátor még nem mentett meg házasságot. Ideig-óráig talán elég lesz, de te is tudod hogy becsapod saját magad. A kapcsolatotok kezd elszürkülni, ellaposodni, távolodtok érzelmileg egymástól - ezért vágysz egyre inkább másra, igazi tűzre, szenvedélyre.

A vibrátor kellemes játékszer, de ezt nem fogja neked megadni. Rakjátok rendbe a kapcsolatotokat különben nem fog újabb 8 évig tartani (vagy ha igen akkor elcseszitek az időtöket egy lapos, szürke valamiben, ahol senki sem igazán boldog).

2023. máj. 30. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak ideig óráig,egy ffit sem helyetesit.
2023. máj. 30. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a bődületességet kérdező felejtsd el, a maszti és a dildó megt vibri nem megtartja a hűséget hanem szétrombolja - tudod egyáltalán mi a házasság?
2023. máj. 30. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell neked egyáltalán boldognak lenni meg kielégülni? Nem kell
2023. máj. 30. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez csak kevesebb lesz,erre készülj,ez màr a vég kezdete...
2023. máj. 30. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!