Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők, nektek a játékszerek és maszturbáció segített a hűség megtartásában?
8 éve élek párkapcsolatban/házasságban. Mostanra már nem olyan a szex a férjemmel mint régen. Kevesebbszer kíván engem mint én őt, így egyre jobban hiányoznak a régi fiatal, szabad időszakaim amikor csak kötetlen kalandoztam. A férjem nem tud róla, de vettem magamnak egy vibrátort, most újabban az tesz nagyon boldoggá. Nektek ez segített, hogy ne lépjetek félre, vagy csak időszakos megoldás?
26n
Nem. A fejedben lévő döntés sokat segít abban, hogy hűséges maradj. Másik dolog, hogy kommunikáltok. Először is megtudni, hogy miért csökkent a libidója? Túl egyhangú a szex? Híztál? Vagy történt valami?
Ha megvan a titok, akkor tenni érte.
Meg a háta mögött használod a vibrátort? Miért? Kezdj el játszani előtte. Ha igazi férfiből van, neki is megjön a kedve és a végén besegít.
Nálunk is van. Együtt használunk mindent. és imádjuk. Feldobja a szexuális életünket.
Nincs az a csodavibri amitől hűséges marad valaki mert ez fejben dől el. Vibrátor még nem mentett meg házasságot. Ideig-óráig talán elég lesz, de te is tudod hogy becsapod saját magad. A kapcsolatotok kezd elszürkülni, ellaposodni, távolodtok érzelmileg egymástól - ezért vágysz egyre inkább másra, igazi tűzre, szenvedélyre.
A vibrátor kellemes játékszer, de ezt nem fogja neked megadni. Rakjátok rendbe a kapcsolatotokat különben nem fog újabb 8 évig tartani (vagy ha igen akkor elcseszitek az időtöket egy lapos, szürke valamiben, ahol senki sem igazán boldog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!