Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sexdoll megcsalás?
Figyelt kérdés
A párommal lassan 3 éve vagyunk együtt, már az eljegyzést tervezzük. Szeretem, és eszem ágában sincs megcsalni. Viszont ma reggel olvastam, h Pesten létezik olyan, h pár ezer forintért ki lehet bérelni különböző, extra élethű sexdollokat. Bevallom, nagyon felizgatott a dolog, ráadásul nem hús-vér személy, hanem csak egy tárgy. Szerintetek megcsalás lenne, ha kipróbálnék egy ilyet?2023. ápr. 29. 15:33
1/7 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy aki ezt megcsalásnak tartja, az nem ideális partner egy kapcsolatra.
Férfiként, ha megtudnám, hogy a párom kibérelt egy férfi babát és lefeküdt vele, ugyan furcsán néznék, hiszen a nők hozzáállása a szexhez nem ugyanolyan mint a férfiaké. De közel sem kezelném úgy a helyzetet, mintha megcsalt volna.
2/7 anonim válasza:
Én még el is mondanám a csajomnak, hogy izgat és ki akarom próbálni. Azt mondaná, hogy te tök hülye vagy, de csinálj amit akarsz.
Tárgyakkal nem lehet megcsalni senkit. Akkor már egy vibrátor is megcsalás lenne.
3/7 anonim válasza:
Nem, de gondolom te sem titokban akartad tartani ezt.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem megcsalás, nem élő személy. De nem tudom, h a párod hogy gondolja és hogy neki egyáltalán muszáj-e ezt tudnia?!
6/7 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a férfiaknak számít a "sokszínűség". Nem véletlen, h felizgat az ilyesmi. De addig jó, amíg a párod elfogadja. Nyilván könnyebben elfogadnak egy sexdollt, mint egy ribit. Az jó ürügy, hogy csak egy tárgy. De pár év múlva már lehet nehezebb lesz meggyőzni, mikor a sexdollt irányító algoritmusok is meggyőzőbbek lesznek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!