Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nő az ilyen?
Figyelt kérdés
A pasija folyamatosan megcsalja és hagyja neki. Állítása szerint ő neki esze ágában sincs a pasit megcsalni, nem is engedi, de nem is szeretné nem is tette soha. Onnan tudom hogy nem kamu, hogy nekem nyugodtan elmondhatná de tényleg olyan fajta aki nem csinál ilyet, egész napja abból áll, hogy dolgozik, meg ezt az embert kiszolgálja. Az a legabszurdabb, hogy a csávó fel is vállalja a félrelépéseket, az a tipikus mindent lesz.rok fajta, én azt se tudom miből van pénze, egy igazi léhűtőnek tűnik, primitív humor stb. A csaj tanult, de szerintem betegesen ragaszkodik ehhez az alakhoz, és látszik rajta, hogy fáj neki ez a viselkedés, de mégse tesz semmit már évek óta.2023. ápr. 23. 15:21
2/6 anonim válasza:
Nehéz ezt megmagyarázni. Egy pszichológus jobban el tudná mondani, mint én. Ezért inkább bele se kezdek
3/6 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok hasonló helyzetet ismerek és ezek a lányok kb teljesen rendben vannak ezzel, belülről pedig biztosan szenvednek. Ismerek egy lányt aki ugyanígy elviseli az egészet, csak azért mert annyira szereti a fiút, odavan érte és nem akarja elveszíteni. Ha valakinek ez így jó és normális, nem tudsz ellene mit csinálni. Maximum egy hosszú beszélgetéstől lehet kitisztulna a feje.
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy valami nagyon ronda dagadt nő, és attól fél hogy úgyse kell senkinek
5/6 anonim válasza:
Kapcsolat függő a csaj, és nem adja fel a biztosat a bizonytalanért.
Nem kell ezt megérteni igazán.
Az ő élete, ő tudja, hogy mit és mièrt tesz.
6/6 anonim válasza:
Az exem volt ilyen, hagyta, csinálok amit akarok, viszont így nem a háta mögött kavartam a szart, hanem bármikor megkérdezte őszintén megmondtam neki, nem volt neki meglepi, ment ő is félre 1-2x, nyilván ugyanezekkel a feltételekkel.
Idővel lehiggadtam, nem kellett volna, mert amig tartott az állapot, addig érzett benne kihívást amit le kellett küzdenie :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!