Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki a mellszex 14 cm-es pusztítóval?
Olyan pénisz (sajnos nekem is olyan) ki sem látszódana a mellei közül egy nagy mellű nőnek :(
Nem lenne baj? Valaki hasonló szitu?
Ezeken a kèrdèseken jókat lehet szórakozni.
Aki kiírja, az mèg èletèben nem látott női mellet. Aztán jönnek a "20 cm alatt nem jó a szex" válaszok.
Ezek egy rèsze talàn nem is nőktől származó válasz.
Nekem is KB 14 cm.
A felesègemnek extra nagy melle van. KB a legnagyobb mèretű melltartó az ő mèrete. Ès kapcsolatunk elejèn az újdonság varázsa miatt volt párszor mell dugás. De règóza nem csináljuk, mert semmi extrát nem ad egyik fèlnek se. Sokkal jobban imádja ha jól megdugom a 14 cm-essel. :D
Előző vagyok mèg egy válasszal.
Ezeket a 20 cm-es nőkre van egy jó sztorim.
Volt egyszer egy bazátnőm aki az első pár szex után megkèrdezte mekkora a szerszámom. Mondta nekem "az lehetetlen, mert ő má volt több fèrfival akinek ekkora volt, ès mindegyik azt mondta hogy neki 18-20 cm.
Szóval a 17 èves Gizikèt megdugják a 13 cm "pusztítóval", ès azt mondják neki, hogy ez 20 cm volt, akkor Gizike már akkora egójú nő lesz, hogy ő szóba se áll 20 cm alatt senkivel.
Aztán Gizikèt egy igazi 20 cm-essel dugnának meg, lehet kettè állna a füle, ès nem tudná menni 2 napig. :D
Eszerint, több (nem csak amerikai) felmérés eredménye alapján 13,12 cm az átlag. Fontos, hogy ezeket lemérték, nem pedig önbevallásos alapon működik a dolog. Az önbevallásos felmérések valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag mindig 2-3 centivel nagyobbra hozzák ki az átlagot...
Továbbá a felmérés szerint, akinek 16 centis farka van, (mint itt a gyakorin ugye kb. mindenkinek), az nagyon szerencsésnek érezheti magát, mert a felső 5%-ban van.
#18 ezt én is tapasztaltam, volt egy csaj haverom aki állandóan a 25-30 centis farkakba botlott, és panaszkodott hogy milyen rossz
Majd egyszer mondta hogy hát sajnos most nagyon kicsi volt a pasinak, kb 15 centi, semmit sem érzett.
Kértem, hogy mutassa már meg, mekkora, majd mondta, hogy a makk alig látszott ki, ha ráfogott.
Na most a csajnak extra pici keze van, kb 5 centi lehet a 4 ujj, tehát ott egy 7-8 centis pöcörő lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!