Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez a pasi?
Figyelt kérdés
Barátok vagyunk, de egy ideje van szexuális vonzalom, már sokszor mondta, h ezt meg azt csinál velem, de egy este tényleg megujjazott, pedig ellenkeztem nem akartam biztosan és ezt kihasználva rávett mikor már bennem volt és megkérdi hagyja abba? Nyilván, nem tudtam ellenállni. Belementem abba is, h dugjunk de azt mondta majd holnap s végül fel se jött a téma. Azóta sokkal kevesebbet ír vagy találkozunk, mire volt ez neki jó? Aztmondta ez nem változtat a barátságon, pedig sokkal másab, minek kellett ezt tegye miért kellett felizgasson, megújjazzon majd nem akart dugni s azóta távolságtartó?? Nem bírom megérteni légyszi segítsetek..2023. máj. 29. 16:16
11/17 anonim válasza:
10: Oké, de mért nem nő fel a helyzethez 1-2 hét alatt?
Egész életében minden helyzetet, ami új neki, bújkálással akar kezelni? Már oviban is kellett kezelni olyan helyzeteket, amikhez fel kellett nőni akkor!
És folyamatosan vannak.
12/17 A kérdező kommentje:
Ma találkoztam vele és meglepően kedves volt az vajon nem lehet hogy többet érez irántam? Vagy miért nem suhott meg ha mindig annyira mondta h megakar?
2023. máj. 29. 22:15
13/17 anonim válasza:
Ha találkoztál vele miért nem kérdezted meg tőle, hogy mi a helyzet? Egyébként mennyi idősek vagytok?
14/17 A kérdező kommentje:
20
2023. máj. 30. 23:30
15/17 anonim válasza:
13. vagyok: Alakult azóta a helyzet? vagy semmi változás?
16/17 A kérdező kommentje:
Vannak olyan elszólásai h járnánk ha nem látnám csúnyának mégis azt érzem barátsáv extrákkal akar azóta többet beszélünk
2023. jún. 6. 15:50
17/17 anonim válasza:
Kérdezz rá akkor, hogy elvenne-e!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!