Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit szóltok ha a pasi nyög, és ö is ad ki hangokat?
Figyelt kérdés
volt hogy már zavart, vagy mindig zavar? írja le akit zavar, és hogy miért, volt zavaró?2023. máj. 28. 14:40
A kérdező szavazást indított:
csaj vagyok, nem zavar
csaj vagyok zavar
pasi vagyok volt olyan exem akit zavart
pasi vagyok, még senkit se zavart
21 szavazat
2/12 A kérdező kommentje:
miért, te nő vagy? aki ír is az oda írná, hogy milyen nemű
2023. máj. 28. 14:56
3/12 anonim válasza:
Zavar??? Kifejezetten szeretem.
38N
4/12 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de miért zavarna ez nemtől függetlenül bárkit?
5/12 anonim válasza:
Az egyik legjobb hang szex közben.
6/12 anonim válasza:
lány vagyok és imádom nagyon izgató nekem.
7/12 anonim válasza:
Kevés dolog van, ami ennél izgatóbb:)
33N
8/12 A kérdező kommentje:
válaszolva a 4-nek. én még szűz vagyok, és engem zavar amikor a pasi bele nyög. persze én hetero vagyok és pasi, és kíváncsi voltam a női nézőpontra
2023. máj. 28. 17:17
9/12 anonim válasza:
Nő vagyok és nem, hogy nem zavar, hanem tetszik. Csinálhatnák gyakrabban.
10/12 anonim válasza:
Ha a párom nyög, abból kb. tudom, hogy hol tart, pl. ha orálisan elégítem ki, akkor ez nagyon hasznos tud lenni, mert akkor intenzívebben csinálom, de szeretkezés közben is tudok rásegíteni, pl. mozgok vele és vagy rászorítok...
De a legjobb hallani azt a nyögést, amikor elélvez...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!