Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, a szájba élvezésnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a szájba élvezésnek szerintetek van értelme?

Figyelt kérdés

2023. máj. 28. 10:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
97%
Már hogyne lenne? A pasiknak nagyon jó érzés plusz én is imádom amikor a számba élvez a párom. Számomra bensőséges lenyelni a spermáját. Mindkettőnek ez a tökéletes befejezése az együttlétnek. Valamint ez a legkényelmesebb módja is :)
2024. febr. 14. 09:20
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más érzés szájba élvezni, mint punciba. Viszont a kettő megegyezik abban, hogy mindkettő a nőBEN történik. A szabad levegőbe élvezni (hasra, cicire, stb) meg sem közelíti a másik kettőt. Ezek viszont adnak egy vizuális élvezetet, ami megintcsak nem rossz, viszont engem így max arcra izgat.
okt. 4. 19:40
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Perszehogy van,... Az, hogy a pasinak nem kell a csúcs előtt megállnia és kint befejezni... Nekem a párom nem várta viszont el soha, én kaptam rá most nagyon sok év után magamtól, ami az első kb 2 alkalommal váratlanul is érte, mert miután szólt, hogy mindjárt elmegy, én folytattam tovább, ez meg is lepte őt... Az, hogy lenyeljem, továbbra sem elvárás, miután elment, teljesen mindegy neki, semmit nem ad már hozzá az élvezetéhez, hogy lenyelem vagy kifolyatom a számból(nem köpködöm)... utána még levezetésképp is folytatom, szopogatom, közben az utolsó cseppet is "kimasszírozom" belőle és tisztára nyalogatom a farkát 🤤
jan. 21. 14:11
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
23-as,ez tetszik...
jan. 21. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!