Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a szájba élvezésnek szerintetek van értelme?
Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 10:13
12/22 anonim válasza:
Talán a férfinek jó,hogy beleürített a nő szájába.L
13/22 anonim válasza:
Lehet egy ilyen vetülete, hogy velem ezt is meg lehet tenni.
14/22 anonim válasza:
Legfőképp a férfiaknak lehet élvezetes.
15/22 anonim válasza:
Nekem nőként óriási élmény volt, amikor olyan párom lett, akinek szívesen nyelem le a spermáját. Azóta már-már fétisem lett, hogy valamilyen formában bennem legyen, vagy a hüvelyemben, vagy lenyelve... Esetleg mindkettő. ☺
17/22 anonim válasza:
Van, már csak azért is, mert a szájjal való kielégítés elkerülhetetlen velejárója, ha csak nem hagyom abba pont a csúcs előtt.
De egyébként is különlegesen intim dolognak tartom, amivel kifejezhetem a partnerem számára az odaadásomat, szeretetemet.
18/22 anonim válasza:
Miért ne lenne? A férfinak +élvezet, a nő pedig kifejezi vele a szeretetét.
19/22 anonim válasza:
Nem szeretem ha a szamba élveznek csak a pasi kedvéért csinálom , szeretik nézni ahogy kijön a számból amikor éppen csinálom nekik. A sperma a játék része számomra …
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!