Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak szex közben beremeg az egész teste , akkor valóban élvezi azt és nem csak eljátssza ?
Igen , volt ilyen barátnőm , aki mindig nagyon akarta velem a szexet és viszonylag elég hamar elkezdett remegni az egész csaj szex közben , szuper jó érzés volt , de megfordult a fejemben , hogy ha pár perc szex után , beremeg , akkor vajon nem játssza e el , hogy neki orgazmusa van az én kedvemért ?
De akkor ezek szerint , valóban élvezhette .
Nem lehet megjátszani :) Nálam is ez van, konkrétan le kell fogni kicsit, hogy az ágyon maradjak 😅
Nagyon jó lehetett neki veled :)
4/ - Igen , az a lány még szakításunk után is azt mondta , hogy azóta sem volt neki olyan jó senkivel sem a szex , mint velem .
Bár igaz , azt is elmondta hogy sajnos , csak a szex volt a legjobb számára énvelem .
5/ Igen , nagyon mély nyomot hagyott bennem , 5 éven át nem is tudtam új kapcsolatot létesíteni senkivel , ez idő alatt nem tudtam elképzelni senki mást az életemben , csak ara a lányra gondoltam állandóan , egészen addig még ő férjhez nem ment . Ekkor fogtam fel , hogy vége ! - és adtam fel az utolsó cseppnyi reményt is , hogy valaha is ismét együtt lehetünk .
A fő problémák egyike az volt a szülei és rokonai számára, hogy ő diplomával rendelkezett , én meg sima szakmunkás voltam .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!