Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepisiltem vagy mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Szex közben, amikor elmentem, bepisiltem, pontosabban jött belőlem egy jó adag váladék. Aztán azonnal elmentem WC-re, mert megijedtem, de nem volt nagy vizelési ingerem, persze tudtam pisilni de úgy vettem észre mintha mégsem az lett volna.
Mitől lehetett ez?
2023. máj. 27. 09:26
21/25 anonim válasza:
Amikor 4 ujjal ujjazom jó helyen és már egy liter vízben áll a kezem, azt minek nevezik? Ki ne találjátok, hogy a húgycsőből jön...
22/25 anonim válasza:
lepontozásokból látszik, sok itt az óvodás!
23/25 anonim válasza:
A liter víz a felizgatott punci, amit a bartholin mirigyek termelnek
24/25 anonim válasza:
Ez súlyos tévedés, barátom... Azt a váladékot NEM a Bartholini-mirigyek termelik.
25/25 anonim válasza:
24es, lehet h rosszul tudom, és más mirigyek. De n ez volt a lényeg, hanem h a szexuális izgalom okozta nedvesedés nem misztikus dolog, van anatomiai magyarázata. Az ún spricceléses orgazmusnak tulajdonítanak olyan dolgokat és tévhiteket, aminek nincs valóságalapja, csak sok ffi fejében. Nem vmi különleges folyadék az istentudja honnan, hanem vizelet, és pont. Egyébként köszönöm h kijavítottál, bartholin mirigynek tudtam a nedvesedésért felelős szervet. Megköszönném h leírd, akkor mi termeli, nem olvasok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!