Gyerekként titeket csikiztek annyira, hogy majdnem bepisiltetek ? Vagy be is egy kicsit ? Vajon ez mitől lehetett? Más is járt így ?
Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 23:50
1/6 anonim válasza:
Nos, én nem vagyok érzékeny erre, nálam ergo ez nem volt, de a kérdésem: mért gyerekekre vonatkozik a kérdés (gyerekkor)? Azért a felnőttek egy része is van annyira csikis és van annyira hajlamos rá, hogy megtörténhet vele...
2/6 A kérdező kommentje:
Nemtom, én mióta felnőttem, egyáltalán nem vagyok csikis, bár nem is nagyon csikiznek XD azt hittem hogy az inkább gyerekekre jellemző, magamból indultam ki! De akkor tévedtem :D
2023. febr. 21. 22:16
3/6 anonim válasza:
#2 Felnőttként másképp értelmezi az agyad. Testi , elkati felépítésedből adódóan kevésbé érzékeny vagy. Ám ez kortalan érintési forma. Mást jelent, másképp történik gyerekként, és mást jelent tiniként, de másként értelmezzük érett felnőttként is. Akkor tartós formájaként erotikus izgalom, hormontermelő érintés. Még akkor is, ha nem vagy sikítozó, ficánkoló. Egyszerűen csinálni kell közös úton, még élvezheted is!
4/6 anonim válasza:
A nevetéstől be lehet pisilni. Volt már, hogy ültem a széken és valamin nagyon nevettem és éreztem, hogy ha nem hagyom abba akkor bepisilek, de nem bírtam abbahagyni a nevetést és felállni se tudtam, hogy kimenjek a wc-re, mert annyira kellett már. Aztán megindult és teljesen összepisiltem magam. Szóval, ha valakinek pisilnie kell és csikizik akkor bepisilhet. Persze nem azonnal, ahogy én sem azonnal pisiltem be.
5/6 anonim válasza:
Ja látom gyerekekre vonatkozott a kérdés, én felnőttként éltem ezt át.
6/6 anonim válasza:
Be lehet, de ez egyedi. A csikizésnek, I'll a nevetésnek izomlazító hatàsa van. Ha erre érzékeny a gyenge izomzata, akkor fordulhat elő. Van aki bírja és az izmai is, és akkor nem fog bepisilni, hiàba csikis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!