Volt már olyan, hogy majdnem bepisiltél, és konkrétan megváltás volt, amikor végre eljutottál WC-re?
Szerintem mindenki életében van legalább egy ilyen sztori.
Egyszer vidéken volt egy rendezvény, helyi rádió 10 éves bulija. Nem tudtam merre vannak a WC-k. Eléggé város széle, elindultam az utcán, mondom valahol pisilek. Közben végig jött utánam egy csaj. Én meg gondolom teljesen gyanús voltam, hogy folyton hátrafelé nézegetek. Közben csak azt vártam, húzzon már el valamerre.
Rendesen kanyarogtam az utcákban, de mindig pont arra jött. Aztán találtam egy házsarkot, csaj sehol. El is végeztem gyorsan a dolgom.
Dolgom végeztével megfordultam, indultam volna vissza erre a sarokból kilépve pont a csajnak mentem neki. Szerintem infarktust kapott a lelke mélyén. Elég hülyén jött ki a helyzet, de gyorsan elhúztam onnan :D
Mozi nálam tipikus. Alapból a kóla bennem bekapcsol egy extra hugyozás funkciót. Ha iszom egy pohárral akkor 3 fog kijönni. Nem is értem.
Moziban is, felét letoltam már a reklámok alatt. Elkezdődik a film, én meg azonnal éreztem, hogy hugyozni kell. Tartogattam vagy fél órát, mert végig érdekes részek voltak, aztán fogtam magam, és kimentem. Ráadásul rossz irányba indultam el, kimentem a menekülőjáraton ahol a film végén kiengednek, úgy kellett vissza kéredzkedjek a moziba... :D
Egyetemen egyszer már nagyon óra vége felé jártunk. Kezdett is zúgolódás lenni, az előadó tanár pedig mondta, hogy még 5 percet kér, ezt a gondolatot befejezi aztán mindenki mehet. Teljes lett a csend.
Erre egyik haverom az első sorból a tanár előtt feláll, és kimegy. A tanár is megállt a mondani valójával és síri csöndben nézte mindenki, ahogy végig sétál a termen és elmegy :D
Utólag beszéltünk, és mesélte, hogy elkapta a robbanófosás, már óra felétől alig várta, hogy vége legyen és mehessen kifelé. Amikor a tanár azt mondta még 5 perc akkor nem bírta már tovább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!