Volt már olyan, hogy majdnem bepisiltél, és konkrétan megváltás volt, amikor végre eljutottál WC-re?
#2:
Ezt a hülye sztorit 1x már leírtad évekkel ezelőtt ide, és akkor is gáz volt. -.-
#11 JAJJ HÁT MOS MI LESZ??? Kiderült hogy leírtam már egy hasonló kérdésre ugyanezt a sztorit ÉVEKKEL EZELŐTT. Kérdem én MI LESZ MOST? :D
Neked ennyire nincsen életed? Ha nem tetszik ne olvasd el, te proli :D
Egy helyen nem tudtam elmenni a wcre, aztán a barátnőmnek a házánál eszébe jutott a, hogy én már órák óta tartogatom és mondta, hogy most már nagyon kellhet és viccből elkezdett ilyen psss hangokat kiadni meg csöpögő csapról beszélni, meg a pisilésről magyarázni. Utólag én is nevettem, de akkor nagyon ideges voltam.
Egyszer olyan is volt, hogy nagyon kellett pisilnem, de nem tudtam kigombolni a nadrágomat.
Olyat olvastam a Gyakorin, hogy valaki a bepisilés határán ért haza és amíg várták a liftet a párja elvette a kulcsát, hogy kiürítse a postaládát és amikor megjött a lift a párja válogatta tovább a leveleket, nem ment és a kulcsot se adta vissza csak amikor a csaj már sokadszorra szólt neki és a csaj érezte a liftben, hogy nem biztos, hogy kibírja a wcig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!