Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan, hogy majdnem...

Volt már olyan, hogy majdnem bepisiltél, és konkrétan megváltás volt, amikor végre eljutottál WC-re?

Figyelt kérdés
Nem valami fetisiszta vagyok, csak onnan jutott eszembe, hogy ma pl csak azért szálltam le a buszról és vártam egy órát a következőre, hogy letudjak menni pisilni, ha még 1 percet tartanom kellett volna szerintem bepisiltem volna, már fájt a hasam :D
2023. febr. 19. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

#2:

Ezt a hülye sztorit 1x már leírtad évekkel ezelőtt ide, és akkor is gáz volt. -.-

2023. febr. 19. 22:43
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

#11 JAJJ HÁT MOS MI LESZ??? Kiderült hogy leírtam már egy hasonló kérdésre ugyanezt a sztorit ÉVEKKEL EZELŐTT. Kérdem én MI LESZ MOST? :D

Neked ennyire nincsen életed? Ha nem tetszik ne olvasd el, te proli :D

2023. febr. 19. 22:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem mindig a WC-re jutottam el, volt, hogy csak egy sötét utcába... :)
2023. febr. 19. 22:57
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Volt már ilyen és olyan is volt,hogy alapból kellett nagyon pisilni és már alig tudtam tartani természetesen pont ekkor nevetettet meg egy ember olyan szinten,hogy kicsit össze is pisiltem magam ez miatt.
2023. febr. 19. 23:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen. Pár éve fel voltam fázva, akkor én is úgy jártam mint ahogy te is írod, a 20 perces hazautat nem bírtam ki. 🥶
2023. febr. 20. 18:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Egy helyen nem tudtam elmenni a wcre, aztán a barátnőmnek a házánál eszébe jutott a, hogy én már órák óta tartogatom és mondta, hogy most már nagyon kellhet és viccből elkezdett ilyen psss hangokat kiadni meg csöpögő csapról beszélni, meg a pisilésről magyarázni. Utólag én is nevettem, de akkor nagyon ideges voltam.

Egyszer olyan is volt, hogy nagyon kellett pisilnem, de nem tudtam kigombolni a nadrágomat.

Olyat olvastam a Gyakorin, hogy valaki a bepisilés határán ért haza és amíg várták a liftet a párja elvette a kulcsát, hogy kiürítse a postaládát és amikor megjött a lift a párja válogatta tovább a leveleket, nem ment és a kulcsot se adta vissza csak amikor a csaj már sokadszorra szólt neki és a csaj érezte a liftben, hogy nem biztos, hogy kibírja a wcig.

2023. ápr. 16. 18:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Pont ma jártam így. Ebben a melegben beleizzadtam a ruhába és szó szerint rámtapadt a nadrág. Közben hidratáltam is rendesen szóval amikor a wcre értem már a bepisilés határán voltam és nagyon nehezen tudtam letolni a nadrágot. Hozzá vagyok szokva, hogy ilyenkor gyorsan letolom és pisilek, de most kétrét görnyedve álltam a wc előtt, amíg nagy erőfeszítések által próbáltam letolni a nadrágot. Pont amikor sikerült, akkor indult meg a pisi is, szóval a bugyimat le is kellett cserélnem. :D Egy pillanattal később sikerült volna, akkor a nadrágomba ment volna. :D
2024. ápr. 6. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!