Bepisiltem 8 évesen és a mai napig szégyenkezem miatta.20 év után. Hogy tudnám végre túl tenni magam ezen?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 17:02
1/20 anonim válasza:
Én pedig bepisiltem a fürdőkádban mert izginek tartottam. :) Nem nagy dolog. Beszélj egy pszichológussal.
2/20 A kérdező kommentje:
Már beszéltem és 1-2 hónapig jobban is lettem. de aztán visszajött a szégyenérzet
2015. márc. 29. 17:06
3/20 anonim válasza:
az megnyugtat, hogy én 12 évesen is bepisiltem (gond volt a veséimmel) a kádba meg mai napig bele szoktam mert nekem úgy jó? :D a korom inkább nem írom le :D
4/20 anonim válasza:
Nekem meg az egyik szobatársam elég sokszor bepisil a szobába, mert annyira nevetünk. Na és ez neki örökletes betegség, ő mit csináljon?
5/20 anonim válasza:
Ezt most találtam, látod az ő helyzete sokkal rosszabb http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak_.. A tiedről nem tud senki
6/20 A kérdező kommentje:
De én azért mert béna voltam, nem véletlenül hanem bénaságból
2015. márc. 29. 17:13
7/20 anonim válasza:
Haverom részegen be is fosott. Vigasztaljon, hogy mindig van lejjebb..:D
8/20 anonim válasza:
Én 8 évesen egyszer befostam, amikor hasmenésem volt. Ciki, de túl kell tenni magunkat rajta, nem normális, hogy ez neked ekkora traumát okozott.
9/20 anonim válasza:
Nálam is volt hasonló, de hát gyerekek voltunk, kit érdekel.
10/20 A kérdező kommentje:
De mondom nem az volt hogy beteg voltam és attól véletlenül megtörtént hanem béna voltam és a bénaságom miatt pisiltem be
2015. márc. 29. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!