Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma egész nap bepisiltem,...

Ma egész nap bepisiltem, nagyon felfáztam. Éjszakára van valami tippetek?

Figyelt kérdés
Ma már többször bepisiltem, nem csak nacit cseréltem hanem ágyhuzatot is. most akarok lefekudni de furdés után megént átáztam peddig éjjeli betétet tettem be. Hogyan vészeljem át az éjszakát, na rákérdezek hogyan is kell bepelenkázzam magamat hogy holnapra ne keljen ágyat cserélni?
2014. szept. 21. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

10 évig szenvedtem ezzel. Mindig gyógyszert kaptam és tanácsokat, üljek ilyen-olyan forró vízbe, gyógyvízbe, tegyek rá meleget stb. ... de soha nem mondta egy urológus sem, hogy igyak meg egyszerre 2 liter folyadékot, mert egy óra múlva, az első pisiléssel mintha elvágták volna a fájdalmat. Aztán napi 3 liter folyadék 2 hétig és rendben leszel!

Nyomd le az a két litert, amilyen hamar csak tudod. Ha egy óra alatt tudod csak meginni, akkor egy óra alatt. Lényeg, hogy megtöltse a hólyagodat. A fájdalmat egy görcs okozza, valamilyen fertőzéstől (felfázástól). A görcsöt a hólyag kitöltése fellazítja és elmúlik a fájdalom.

2014. szept. 21. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljessen ugyan igy jartam mint az utolso....de en nagyon sokat szenvedtem vele eget, fajt, es csak egy csep pisi jott mindig :(
2014. szept. 21. 22:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Most ittam 1/2 liter vizet, a baj az ami befolyik az ki is folyik most éppen egy törölközőn űlök , ha megmozdulok akkor csepp csepp csepp, hogy feküdjek le ?
2014. szept. 21. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Többször teljen meg a hólyagod! Minden telítődéssel csökkenni fog az inger és az égő, fájó érzés. Nehogy azért ne igyál, hogy akkor pisilni kell. Ilyen speciális helyzetben most épp fordítva van. Ha nem iszol, nem múlik a görcs és az inger.
2014. szept. 21. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előttem szólóhoz sok-sok-sok folyadék

+ C-vitamin

+ holnap ügyeletes orvos, aki ír fel antibiotikumot!

2014. szept. 21. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
csíp is?
2020. júl. 19. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!