Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bepisiltem 8 évesen és a mai...

Bepisiltem 8 évesen és a mai napig szégyenkezem miatta.20 év után. Hogy tudnám végre túl tenni magam ezen?

Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

szerintem nem olyan gáz, ennyi idősen előfordul, és valószínű senki nem emlékszik már rá.

én egyszer 14 évesen összevéreztem az ágyam és a lepedőm. nagyon ciki volt, a mai napig bennem van azokon a napokon. főleg ha másnál alszok!!

de nem kell ennyit agyalni rajta, hidd el senki se emlékszik erre..

2015. márc. 29. 18:54
 12/20 A kérdező kommentje:
De annyira rossz belegondolni, hogy nem véltelten baleset hanem a bénaságomból történt és még a tanár is úgy reagálta le, hogy ha értettem volna ahhoz akkor nem pisiltem volna be és nem szégyenültem volna meg. És igaza van...
2015. márc. 29. 19:32
 13/20 A kérdező kommentje:

Nagyon sokan kérdeztétek mi történt, nem szeretnék levélben válaszolni, nem akarom, hogy megtudjátok melyik felhasználó voltam.

Igen, tudok róla beszélni és könnyebb is így anonim leírnom, mint élőben kibeszélni. Így nem tudjátok, hogy ki vagyok én csak a történetet ismeritek majd és így kevésbé ciki nekem. Így nem látom a szemetekben a fordulatnál azt, hogy mennyire béna voltam. :'(

Azért merem leírni ide, mert csak a tanár volt szemtanúja ő meg nem hinném, hogy a GYK-t olvassa.

Pont előtte pár héttel mesélte egy osztálytársam, hogy egy évvel azelőtt bepisilt és még ki is nevettem magamban, hogy milyen ciki, erre bumm, egy évvel idősebben velem is megtörtént...

Szóval, az udvaron játszottunk barátnőimmel és akartam mutatni nekik valamit a matricás füzetemben. Plusz nagyon kellett pisilni, ezért bekéredzkedtem a napközis tanítónénitől.

Odaszaladtam a wc ajtóhoz, de meggondoltam magam, inkább előbb a matricás füzetet akartam kivinni a teremből és utána WC-re menni. A folyosó üres volt én meg rohantam a terekbe. Becsuktam az ajtót és rohantam a helyemre a matricás füzetért. Matattam a táskában miközben hallottam a zár hangját. Ijedten felálltam és odarohantam az ajtóhoz. Zárva volt. Kiabáltam, ütöttem az ajtót, nyomkodtam a kilincset, de nem jött senki.

Nagyon hosszú ideig ott ragadtam és közben az járt a fejemben, hogy nem fogok bepisilni, már nagylány vagyok, úgyis mindjárt nyitják az ajtót.

Nagyon hosszú idő után egy takarítónő kinyitotta az ajtót és nézett is, hogy mit keresek ott, de nem bírtam válaszolni csak rohantam a WC-re.

Pont bent állt a napközis tanárnő és kiabált velem, hogy hol voltam már ennyi ideig már a fél iskolát átkutatta, de csak rohantam be a wc-be... gondoltam, már semmi baj nem lesz, mindjárt pisilek. Már csak annyi hiányzott, hogy letoljam a gatyám... de nem tudtam kigombolni. Próbáltam, de nem sikerült sehogy sem. Gondoltam a tanárnő segít. Szóltam is neki, kértem, hogy segítsen, de mondta, hogy nem segít. Nagyon kétségbe estem, mondtam, hogy hiszen pisilnem kell, mire ő csak szigorúan annyit mondott, hogy - akkor pisilj be! - és én csak ráültem a WC-re és megtörtént... Amíg csorgott a világ legkínosabb idejét éltem át. Nagyon kellemetlen volt, hogy ott ülök és pisilek a nadrágomba nyolc éves nagylányként...

Amikor elállt és felálltam a Tanárnő annyit kérdezett "Kész?" mire bólogattam. Erre csak annyit reagált, hogy ebből az a tanultság, hogy máskor menjek el pisilni időben és mondta, hogy majd elmondja a gyerekeknek, de könyörögtem, hogy ne aztán nem mondta el.

Átvitt a tanáriba, hívta anyámat, aki értem jött...

Utána nagyon sokáig rettegtem, hogy bármikor bepisilhetek... És el se bírtam hinni, hogy nagylányként bepisiltem, amikor utoljára óvodában történt meg...

2015. márc. 29. 20:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem a te hibád mert pánikba voltál esve és nem tudtad kigombolni a nadrágot a tanár meg bunkón reagálta le nem, hogy segített volna. Aztán még azt mondja, hogy elmondja a többi gyereknek is. Szerintem ne szégyenkezz e miatt mert nem a te hibád.
2015. márc. 29. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Nagyon túldramatizálod, szerintem alapból valami más miatt szorongasz, de nagyon. Elmondom az én történetem, ez pl. eleve rosszabb. :D

Én is 8-9 éves körül lehettem. Egy ismerősömnél voltam, eljátszogattunk, amikor is egy idő után marhára pisilnem kellett. Próbáltam benttartani, egy ideig sikerült, de éreztem, hogy ez nem fog sokáig tartani. Aztán hirtelen már annyira kellett és nem koncentráltam, hogy elkezdett csurogni, ugrottam fel a bringára, de hát ugye folyogatott le onnan is. :DD A barátom mondta, hogy maradjak még, én próbáltam minél előbb elhúzni haza, aztán végül hazatekertem. Lehet, hogy észrevette, már nem emlékszem. Vissza se néztem inkább, de lehet olyan csíkot húztam magam után, mint a csigák.

Ha így tippelnem kéne, elképzelhető, hogy a tanár viselkedése maradt meg benned. Hogy hagyott téged "megszégyenülni", hiába könyörögtél, nem segített, és még azért is térden állva kellett epedezned, hogy ne mondja el az osztálytársaidnak. Túlságosan kiszolgáltatott voltál és az szúrt beléd, akiben gyerekként mondjuk felnéztél rá vagy nem tudom. Persze csak elmélekdés. Ez a tanár egy ótvar nagy hulladék paraszt volt, csak szólok amúgy.

2015. márc. 30. 00:37
 16/20 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem is a bepisilés miatt rossz emlék, hanem mert ilyen bunkó volt a tanárnő. nem lehet esetleg?
2015. márc. 30. 14:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Ugyanmár ilyen mindenkivel megtörtént már. 8 éves még gyerek ha egyszer ilyen történik abban semmi rossz nincs. Miért kell szégyelned?

Ez legyen a legnagyobb dolog amitt szégyelned kell..

2015. ápr. 2. 21:45
 18/20 anonim ***** válasza:
A paraszt tanárnak lekevernék egy sallert.
2015. ápr. 7. 10:12
 19/20 Triss XD válasza:
tudja eggyáltalán valaki ezt rajtad kívül? Mert ha nem akkor nem értem hogy miért szégyenkezel nekem van egy ismerősöm 13 éves korában is bepisilt és nem azért mert sokat ivott előtte, vesegond,horrorfilm csak bepisilt(sirva röhögött amikor ezt enmondta nekem szerinte ez nagyon vicces)És ha azóta nem pisiltél be akkor felejsd el nem ez a legcikisebb dolog
2015. ápr. 18. 21:53
 20/20 anonim válasza:

Vagyunk néhányan ilyenek, akiknek az ilyesmi a világ összedőlését jelenti. Meg tudlak érteni, mert velem két éve felnőtt nőként történt ilyen. Azóta fóbiáim alakultak ki. Nem szeretek vízbe lépni, utálom, ha valahogy víz megy a cipőmbe, nem viselek sárga bugyit, kerülöm a terpeszállást.

Az emlékek erősen élnek bennem a forróság a combjaimon, a pisi ömlésének hangja a végén az a látvány, ahogy csöpög a lábaim közötti tócsába. Iszonyú volt.

2016. júl. 13. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!