Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepisiltem vagy mi lehetett ez?
Szex közben, amikor elmentem, bepisiltem, pontosabban jött belőlem egy jó adag váladék. Aztán azonnal elmentem WC-re, mert megijedtem, de nem volt nagy vizelési ingerem, persze tudtam pisilni de úgy vettem észre mintha mégsem az lett volna.
Mitől lehetett ez?
#10 Ha a folyadék a kutatók szerint húgycsőből jön, akkor mégis mi az a nem síkosító hatású víz szerű folyadék, ami elönti a hüvelyt ujjazás hatására, majd olyan mintha az illető bepisilt volna?
Egy nő mondta régebben, hogy ezért kell felszabadítani a hüvelyét orgazmus közben, hogy szabadon tudjon távozni a folyadék, amit spriccelésnek nevezett, mivel spriccelve jön ki.
Bocsi, de én a nőknek hiszek és a saját tapasztalatomnak.
12/14-nek
Akkor mivel magyarázod, hogy az összes nőnél az a sötétkék színű folyadék jött, amit előtte az orvosok a húgyhólyagba fecskendeztek? Hogyha nem onnan jön, akkor mégis hogyan vándorolt el máshová??
A videón is jól látható.
eleg fogalmatlanok vagytok!
ahogy a pasiknak lehet több az előváladéka, a nőnek is lehet több. ezek a cuccok arra alkalmasak, hogy ne okozzon sérülést a behatolás! ettől olajozott a műszer! a női spriccelés mivel, hogy a hugyhólyagból távozik bizonyos ingerek hatására ( nem orgazmus ). ha jól eltalálod a g pontot akkor lesz spriccelés, ami a hyugyhólyagból távozik. a 12-el ellentétben nekem tényleg van benne tapasztalatom, 2 partneremnél is tudatosan ingereltem a g pontot, és több próbálkozás után már rendszeres volt a spricc. de előső alkalom mindig kellemetlen, szégyelte magat a hölgy partner!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!