Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi aki sub volt de kigyógyult belőle? hogy sikerült?
Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 16:05
11/17 A kérdező kommentje:
10
minden szavaddal egyetértek
2023. máj. 26. 16:54
12/17 anonim válasza:
10 es vagyok. Azt a becsületesség kedvéért hozzátenném,hogy amíg nem felejtesz el férfi maradni . És ezzeljáró kötelezettségeidnek eleget bírsz tenni addig ,hogy mit csinálsz a pároddal a 4 fal között az nem magánügy. Csak ugye itt az a kérdés,hogy valaki tud el az életben példamutató erős (és itt nem a fizikai erőre gondolok most) férfi lenni és csak szexualitás terén átadni magát a sub hajlamnak .
13/17 anonim válasza:
Az magánügy a nem-et nem akartam oda írni . Nem is értem,hogy került oda.
14/17 anonim válasza:
Ha kiherélnek és eunuch leszel vszeg megszűnik ez is nálad
15/17 A kérdező kommentje:
"Szóval fogalmad sincs erről, csak fantáziálsz pár dologról és szerinted beteg vagy..."
Úgy érzem már az is mérgező az agyamra ha csak fantáziálok róla... már undorodom magamtól kb
2023. máj. 26. 22:45
16/17 anonim válasza:
A submissivitás egy jelleg. Nem lehet kigyógyulni személyiségi jellegekből, csak elkanyarodni tőle, ahogy fejlődsz.
17/17 A kérdező kommentje:
elhatároztam, többet nem fogok ilyesmire izgulni. aki férfi létére sub az egy bu zi csicska
2023. máj. 27. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!