Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan férfi aki sub...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi aki sub volt de kigyógyult belőle? hogy sikerült?

Figyelt kérdés

2023. máj. 26. 16:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Gyógyulni betegségből lehet, ez viszont nem az.
2023. máj. 26. 16:06
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem az...
2023. máj. 26. 16:08
 3/17 A kérdező kommentje:

dehogynem

2023. máj. 26. 16:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező? Te vagy a pasi, vagy a te pasid sub hajlamú?
2023. máj. 26. 16:09
 5/17 A kérdező kommentje:
én vagyok... persze a valóságban nem lennék csicska, csak elméletben izgat
2023. máj. 26. 16:10
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Kicsit el vagy tévedve, a szubmisszivitás nem a becsicskulásról szól.
2023. máj. 26. 16:12
 7/17 anonim ***** válasza:
74%
Szóval fogalmad sincs erről, csak fantáziálsz pár dologról és szerinted beteg vagy...értem, nincs több kérdésem, bocsi de a hülyeség szintén nem gyógyítható, max oktatni lehet, hogy javuljon a helyzet.
2023. máj. 26. 16:14
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, hany alkalommal élted át Élőben hogy 1domina megalázott?

De ne hazudj!!!

2023. máj. 26. 16:44
 9/17 A kérdező kommentje:
egyszer sem, nem is fogom
2023. máj. 26. 16:47
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ki lehet belőle gyógyulni. A sub viselkedés nem méltó egy férfihoz. A torz társadalom termeli ki magából ezeket a lelkisérült beteg embereket mert nem tanítják meg férfiként viselkedni . Miért nem?

Mert ha megtennék akkor az összes feminista ,lmbtq lobbista bele ugrana az arcukba.

Nézd meg öregapádat,dédöregapádat . Józan paraszti észel megáldott ,jó fizikumú , valószinűleg harc edzett vagy katonaságot átélt fizikai munkát végző család apák voltak.

Széles válluk minden terhet elbírt azért ,hogy a gyerekeik fel tudjanak feltételezhetően nehéz időkben is nőni és az asszony feltudja békébe nevelni a gyerekeket egy egyébként kegyetlen világban. És ez ment nemzedékeken át több ezer ,tízezer évig azért ,hogy most a leszármazott a heréit rugdaltassa vagy éppen megszakítsa ferde hajlamával a vérvonalat. Pakoljatok magatokra terhet és férfiak lesztek. Legyenek elveitek . Ne úgy éljetek mint az állatok.

2023. máj. 26. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!