Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik pózt preferáljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pózt preferáljátok orális szexhez?

Figyelt kérdés

Lányok - fiúk!

Hogyan, milyen pózban szeretitek ha szájával kényeztet a partneretek? Miért?

2023. máj. 26. 13:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
69 és úgy hogy a lány van felül. Szeretek úgy nyalni hogy láthatok mindent.
2023. máj. 26. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A lány hátára fekszik az ágyon, feje kissé lelóg az ágy szélén és hátrabicsaklik. A fiú elé térdel és szopás közben a lány melleit tudja tapizni.

Fokozható, ha a lány X-alakban ki van kötve az ágyhoz és szemét bekötik.

2023. máj. 26. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a 69 póz, de én jobban szeretek felül lenni.
2023. máj. 26. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmi szempontból hanyatt fekve,terpeszben a legjobb számomra,hozzáfér a puncimhoz.
2023. máj. 26. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hangulatfüggő. Van hogy úgy esik jól hogy külön külön háton fekve. De van hogy 69, és én vagyok felül. N
2023. máj. 26. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szinte az összeset, mindegyikben más-más a jó :)
2023. máj. 26. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
69et szeretem legjobban,adni és kapni egyszerre.
2023. máj. 26. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Régebben azt preferáltam, ha térdelve, vagy az ágyon ülve szop, én pedig állok lábon, és úgy tudok irányítani is. A jelenlegi barátnőm elég nagydarab, és emiatt a térdelés nem opció nála, néha leszop ágyon ülve, de ami a legjobban bejött, az hogy fekszek a hátamon, ő pedig úgy csinálja nekem. És közben tudok a melleivel is játszani kényelmesen. Régen nem tudtam jól elélvezni háton fekve, de ő olyan jól csinálja, hogy rászoktatott.
2023. máj. 27. 07:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kanapén ülve, kényelmesen hátradőlve, ő pedig előttem térdelve szop, vagy oldalról, négykézláb ő is a kanapén.
2023. máj. 27. 08:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!