Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk miert nem szeretitek ha a popsitokat kenyesztetjuk?
Figyelt kérdés
Imadomnagyon vonz de meg csak egy fiu engedte nekem
Tobbiek szinte undortak tole
Miert van ez?
#nyalás #Seggnylás
2023. máj. 26. 11:16
11/17 anonim válasza:
Nekem két csaj is nyalta, jó volt, később kiderült az egyik azért csinálta, hogy én is csináljam neki, amikor én már nyaltam neki meg egy ujjal ujjaztam , akkor ő már nem csinálta nekem.
12/17 anonim válasza:
kényeSZtet => helyesen: kényeZtet
13/17 anonim válasza:
Én nem undorodom tőle, hanem csikis. A legutóbbi párom szerette, neki szívesen csináltam.
14/17 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ha kényeztetik a popsimat 😊 imádom imádom 😄
15/17 anonim válasza:
A többség azt gondolja b.zis. Speciel nekem elvi problémám nem lenne vele, de az aranyerem már emelne kifogást 😂
16/17 anonim válasza:
Én szeretem ha análisan kényeztet a párom. Ő meg szereti csinálni. Hibátlan...
17/17 anonim válasza:
Én imádom, ha a fenekemet nyalják? A női feneket is szivesen kinyalom, ha a partnerem nyitott rá. 47F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!