Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek,ha a párom gyorsan elmegy,mikor orálisan kényesztetem?
Azt mondta,hogy hagyjam nála az orált, ne csináljam, mert akkor ő nem tud engem úgy kényesztetni ahogy szeretne...
És igaza van, mert tényleg nagyon gyorsan elmegy ha bele kezdek és mikor ő kényesztetne engem akkor meg én nem akarom, h ne menjen el ha eltudna, mivel tudom h élvezni és nem akarom metagadni tőle.
Viszont ha csak ő kényesztet engem az meg rosszul esik nekem,hogy én nem tudtam annyit foglalkozni vele, mint ő velem
Nem értem miért olyan bonyolult megcserélni és akkor előbb kényeztet ő utána pedig te őt.. vagy kipróbálni a 69-et.
Kb itt a semmiből van kreálva probléma.
Elsőre az én pasim is gyorsan elmegy, ha mélytorkosan csinálom.
Ezért úgy szoktuk, hogy először leszopom, aztán kinyal, és mire én is elélvezek már ő is készen áll a következőre, és jöhet a szex. Legalább tovább is bírja úgy, és akkor csak a végén szopom megint.
Ne csináld olyan intenzíven!
Miota vagytok együtt ?
Csináld neki gyakrabban szokja meg össze kell h szóljatok
Hány évesek vagytok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!