Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy számomra kellemes kényesztetés az, amikor valaki orális szex után azonnal csókolózik velem? 23L
Van egy dolog a szexualitás kapcsán, amit nagyon élvezek! Azt, amikor valaki orális szex után azonnal csókolózik velem. Imádom az érzést, hogy miután kinyalnak engem és utána azonnal csókolóznak velem, érzem a saját puncimnak az ízét. Azt is szeretem, amikor valaki megujjaz engem hosszasan és utána azonnal a számba dugja azt az ujját, amivel megujjazott engem.
Szégyenlős lány vagyok, de szeretném elmondani a páromnak, hogy én ezeket a dolgokat nagyon élvezem! Ma este is vele fogok aludni és szeretném, ha kényesztetne engem úgy, hogy folyamatosan érezném a saját puncimnak az ízét orális szex utáni csókolózás közben és amikor ujjazás után a nedves ujjat a számba tenné!
Hogyan beszélhetném meg ezt a kedvesemmel? Legutóbb kérdezte tőlem, mi esne nekem jól az ágyban. De félek, furcsálná a kérésem! :( Pedig nagyon szeretjük egymást a párommal, csodálatos férfi! Mi a módja annak, hogy megbeszéljem vele, hogy számomra ez a dolog kellemes kényesztetés lenne?
Először is. Olyan szó nincs, hogy kényesztetés! Kényeztetés van. Nem mindegy.
Másodszor. Ha lefekszel vele, hogy nem vagy képes kinyitni a szád és elmondani mi a jó neked?
Ha nem mersz beszélni, akkor szex közben, ha nyalt, fogd meg a fejét és csókold meg.
Egyszerű.
Miután kinyal, egyszerűen húzd magasra és smárold le.
Ha megújazz, fogd meg a kezét, szavak nélkül jelezd neki, hogy nyaljon, közben a kezét húzd a szádhoz, és hajrá.
Ha beszélni szégyenkezel erről, akkor lépjna tettek mezejére.
Ezba beszéd
Én se kérdeztem meg a barátom, erről. Egyszerűen lesmároltam. Be is pörgött rendesen.
A suexet nem megbesuélni megtervezni kell, hanem spontám élvezni.
Ha megbesetleg nem jöm be neki, ( amit kétlek ) akkor egyszerűen gyerekes a pasi.
Az én barátom akkpr is lazán lesmárolnha a számba megy el. Nálunk ez a norma, és egyszer se beszéltünk erről.
Sok sikert csajszi. 😊😉
#7 Na ilyenkor szomorodok el, hogy hol tart a szexuális kultúra.
Ez, hogy a szexet nem megbeszélni kell, ideig-óráig működhet ha "nagyon szerencsés a csillagállás", egyébként viszont előbb-utóbb úgyis adódni fog megbeszélnivaló. A pasid pedig nem szexgép, neki sem jöhet be minden - ízlésnek hívják a dolgot, ettől senki nem lesz gyerekes.
Kérdező, alapszabály: akkor vagytok érettek a szexhez, ha tudtok róla beszélni. Lazán hozd szóba utána vagy simán egy bensőséges pillanatban. A pasid nem gondolatolvasó - abból, hogy lesmárolod, nem lesz egyértelmű, hogy ez most csak egy kivételes pillanat hevében esett jól, vagy neked tényleg nagyon bejön. Ha viszont valamikor szóban mondod neki, ő is tudatosan rajta lesz, hogy minél inkább így csinálja, hisz világosan tudja, hogy téged ez mennyire izgat. Hosszú távon a jó szexhez elengedhetetlen a kommunikáció (meg a párkapcsolat összes többi dolgához is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!