Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek miért izgató ha orális kényesztetés közben a nő rátok néz? Illetve miért izgató a nő szájába êlvezni? És miért jó ha lenyeli?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem mert nőként nem tudom felfogni ezek miért izgatóak. :)2016. okt. 13. 17:41
1/12 anonim válasza:
Röviden válaszolva a dominancia miatt.
4/12 anonim válasza:
mert tudom hogy az enyem a lany es csak engem akar ;)
6/12 anonim válasza:
5/5 Te nő vagy akkor ha kérhetlek hívj fel:D
9/12 anonim válasza:
A szájba élvezés és a lenyelés nem izgat túlzottan, szóval részemről ez kilőve. Az, hogy miért jó ha rám néz, jó kérdés, talán azért mert ha látni rajta hogy élvezi ahogy csinálja nem csak úgy mint egy robot, akkor még jobban izgat a dolog, és ehhez látnom kell azért az arcát és a szemeit is közben. 26/F
10/12 A kérdező kommentje:
Ez azért kemény hogy 10 privát üzenetet kaptam, mindegyiknek a témája az hogy az illetőt leszophatnám... :D :D
Köszi a válaszokat fiúk. :)
Egyébként nem tudom a nőknek izgató e, nekem nem. Ha engem kényesztetnek orálisan, nem igénylem hogy rám nézzenek. Zavarba hozna, nem tudnék a testemre koncentrálni. :)
2016. okt. 13. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!