Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshet valaki ha nem védekezünk és többszörösen vissza tartom , végén még előtte kihúzom?
Előváladékról hallottál már?
Én így estem teherbe, lovagoltam és egyszerre mentünk el a barátommal. Lelökni nem tudott, én meg kiszállni nem.
Ha ennyire paráztok egy esetleges terhességtől, semmiképp se csináljátok.
1-es vagyok. Igazából nem estünk kétségbe, eszünkbe sem jutott elvetetni, ott alszik a baba a szobájában éppen. Pedig 2 hónapja voltunk együtt (igaz 7 év ismerettség).
Bár azért ez a pozitív végkimenetel nem túl gyakori.
Pearl index... aki így "védekeznek" (azaz hazardíroznak) és rendszeres nemi életet élnek ott az esetek 32-35%-ban fogantatás következik be. Az előváladék az esetek 80%-ban tartalmaz életképes spermiumsejteket. A nem kívánt terhességek listáját toronymagasan vezeti a megszakításos és a naptár módszer.
Persze van aki évekig megússza gond nélkül - meg olyan is akinél néhány alkalom után becsap a ménkű. A bibi, hogy előre sosem tudod melyik csoportba fogsz tartozni!
És azt honnan tudod, hogy akkor estél teherbe, ez sose biztos, kivétel, ha csak egyszer szexeltetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!