Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldnál izgat valakit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldnál izgat valakit a clean up?

Figyelt kérdés
Láttam videóban,nagyon megtetszett. Simán kinyalnék egy csajt akit telenyomnak. Ki az akit izgat,és melyik része?

2023. máj. 26. 06:30
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Én se feltétlen bíznék meg valakiben ismeretlenül ha azt állítja, hogy védekezik. A másik oldalról viszont, ha valaki nem akar a feleségembe beleélvezni, felőlem mehet a mellére is, onnan is le tudom nyalni. ;)
2023. nov. 9. 12:12
 42/49 anonim ***** válasza:

Ha gondolod írj.

37-es voltam.

2023. nov. 9. 12:15
 43/49 anonim ***** válasza:

Igazából én nem félek.

Egy hogy pharmatex hüvelytablettát használ a hölgy a másik meg az hogy csak a keresztnevem tudják és a mobilszámom.

Ha terhes is lenne a nő tuti nem tartanák meg.

2023. nov. 9. 18:58
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudják a mobilszámod,akkor megtalálnak ha akarnak,csak szólok.
2023. nov. 9. 19:17
 45/49 anonim ***** válasza:
70%

Engem baromira izgat a cuckold, ki is próbáljuk majd a nejemmel.

De az elképesztően aljas, és undorító hogy arra nem gondoltok hogy annak a kis magzatnak is joga van élethez !

2023. nov. 9. 19:24
 46/49 anonim ***** válasza:

#37 vagyok

Engem igenis érdekel,ezért inkább megelőzném a bajt,és nem ejteném teherbe...de úgy látszik nagyon sokan igen felelőtlenek...

2023. nov. 9. 19:31
 47/49 anonim ***** válasza:
#45 Engem az érdekelne, hogy miként tudtad rávenni a nejedet arra, hogy hajlandó legyen kipróbálni?
2023. nov. 9. 21:43
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

44/47

Van már gyerekük.

Nem kell nekik sem.

Ezért védekezik a csaj.

Nekem meg megmarad a punciba élvezés gyönyöre.

Tele is spriccelem a punciját rendesen.

2023. nov. 10. 07:14
 49/49 anonim ***** válasza:

48!

Èn meg kinyalnám belőle.Az arcomra ülhetne ès nyelethetnè a punciból csorgó finom nedűt.Sajnos ezt nem tudom kivel átèlni.

2023. nov. 13. 07:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!