Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldnál izgat valakit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldnál izgat valakit a clean up?

Figyelt kérdés
Láttam videóban,nagyon megtetszett. Simán kinyalnék egy csajt akit telenyomnak. Ki az akit izgat,és melyik része?

2023. máj. 26. 06:30
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
78%

10. Mert az a normális ha nem vágyik az ember szexre igaz?

Honnan ez a bátorság, hogy lebetegezd a másikat?

Tipikus szent vagy, aki csak a nagy szerelemmel akar szexelni igaz?

Mégis miért fáj, ha másnak úgy éli az életét ahogy neki tetszik?

2023. máj. 26. 10:47
 12/49 anonim ***** válasza:
87%
izgat, de nem vagyok túl büszke rá
2023. máj. 26. 11:02
 13/49 anonim ***** válasza:
32%

Mert normális dolog, hogy más g.cijét nyalod ki abból a nőből akit állítólag szertsz.

És oda adod másnak, mert a te farkad nem bírja rendesen megb@szni?

Inkább a karosszékből nézed végig, hogy egy idegen f@sz tömi a álmaid nőjét.

Én inkább megélem a szexet és nem más maradékát fogyasztom.

2023. máj. 26. 11:08
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátnöm aki eléggé váltogatta a partnereit bulikban. A mi kapcsolatunk abbol állt, hogy ilyenkor ha ott voltam kéznél, gyakran szolt, hogy jöhetsz, megtöltöttek. Ilyenkor kinyaltam.
2023. máj. 26. 14:17
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon! Szeretem után kinyalni
2023. máj. 26. 14:36
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon kipróbálnám
2023. máj. 28. 14:02
 17/49 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk kb arra volt kihegyezve az egèsz.Nyalással kezdtem, miután hazajött, ugyanis egyszerűbb volt így,ha ő csak elmegy dugni egyet.Először azèrt szègyelltem hogy mit tettem,de nagyon izgatott.Asszony meg duplán jól járt,ezèrt nem szólt semmit.Viszint kèsőbb lelèpett a faszi miatt, ugyanis szerelmes lett,sokat veszekedtünk.Igazából nem tudta szétválasztani a szexet ès az èletet.
2023. máj. 29. 11:05
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Az a legizgatóbb, tisztára nyalni a teleélvezett puncit és utána megdugni. De mindíg úgy csináljuk, hogy én legyek az utolsó, mert ha elmentem akkor már nem vágyok rá annyira.
2023. jún. 7. 18:16
 19/49 anonim ***** válasza:
Akár házhoz is mennèk egy ilyenèrt.
2023. jún. 28. 07:47
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideje már én is puhítom az asszonyt, de még arra se sikerült rávenni, hogy rajtam kívül mással is dugjon, nemhogy utána kinyalhassam. :(

Bár én más pár nő tagját is szívesen kinyalnám utána, ebben nem ragaszkodnék a saját feleségemhez, ha ő nagyon nem akarja.

2023. aug. 15. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!